Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Árthat a picinek a sok séta?...

Árthat a picinek a sok séta? Konkrétan kb 2 óra sétára gondolok.

Figyelt kérdés
Sétálni szoktam(fél órát, órát)nem erőltetett menetben a környékünkön, de 2 óra azért sok lenne nem?Jobban teszem ha nem vágok neki egy nagyobb útnak, ugye?Holnapra nem várom és eléggé gyanús jeleim vannak.
2009. márc. 31. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz a picinek!Én terhesen a Tátrát másztam meg,persze akkor még nem tudtam,hogy babát várok.Sőt fociztam is a fiúkkal.Nyugodtan sétálj 2 órát is ha jólesik!
2009. márc. 31. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hidd el semmi bajod nem lesz. jól néznénk ki ha már egy sétától is elvetélnénk:-)
2009. márc. 31. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én síeltem terhesen 5-6 hetesen semmi baja nem lesz ami jólesik csináld!
2009. márc. 31. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Ha a séta befolyásolja a teherbeesésedet akkor ott már nagy gond van. Még egy túra vagy sportolás sem bejolyásolhatja.

ès milyen piciröl beszélsz ha még azt sem tudod hogy teherbe estél-e?

Szerintem egy kicsit görcsösen akarod azt a gyereket. Inkább menj el egy 2 órás sétára hogy az agyad ne egész nap a gyerek körül forogjon.

2009. márc. 31. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ártanál neki. Nagyon sokan nem is tudják, hogy esetleg babát várnak és ugyanúgy élik az életüket, mint nem terhesen. Ennyire nem szabad félni. Az eddig megszokott életedet élheted tovább, még ha kismama vagy is. Akkor kell visszavenni, ha veszélyeztetett terhes valaki. Később meg úgy is érezni fogod, ha elfáradsz, akkor pihenj egy kicsit. A terhesség nem betegség, nem is szabad magad úgy tekinteni.
2009. márc. 31. 14:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem görcsölök, és nem is félek, csak szeretnék vigyázni.Egy picit sajnos elvesztettem, ezért kérdezősködöm.Meg azt olvastam valahol, hogy aki nem sportolt intenzíven az ne akkor kezdje el, mikor babát szeretne, mert egy pulzusemelkedés is kilökődéshez vezethet.Tudom, a séta az nem komoly sport, csak megkérdeztem, hogy egy erőltetett menet okozhat-e gondot.
2009. márc. 31. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!