2hét késés után ha terhes vagyok akkor a teszten már nagyon erősen kellene látcani a két csíknak?
Figyelt kérdés
nem merek még tesztelni mert már teszteltem a késés után párnappal és az még nega volt!van még esély a terheségre?tüneteim csak annyi hogy gyakran járok pisilni ,aluszékony vagyok,a mellemen kicsi erek jelentek meg,jahh és nagyon kívánom az erőset és a csokit!2009. márc. 31. 13:14
1/6 anonim válasza:
Nosza gyorsan tesztelj! Már simán látni kell! Biztatóak a jelek. Írd meg az eredményt!
2/6 anonim válasza:
Két hét késésnél már biztos mutatnia kell. Sőt ilyenkor már dokihoz is szoktak menni. Ha nem jön meg, és még mindig negatív, akkor is menj el dokihoz!
3/6 anonim válasza:
na én ki sem bírnám eddig.
10 hós kisfiú anyukája és 8 hetes terhes :)
4/6 anonim válasza:
én nekem még két hét késés után se mutatta ki!!csak utána egy héttel!!van esély, tesztelj
6/6 anonim válasza:
sztem tesztelj, ha terhes vagy már 6 hetes vagy kb, igy már szivhang is van., jobb ha tudod mi van, aztán irány az orvos. az elsö negativ tesztnél azért lehetett mert még nem volt annyi hcg a szervezetedben, de most már tutira sok van ha terhes vagy. irj hogy mi van drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!