Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2hét késés után ha terhes...

2hét késés után ha terhes vagyok akkor a teszten már nagyon erősen kellene látcani a két csíknak?

Figyelt kérdés
nem merek még tesztelni mert már teszteltem a késés után párnappal és az még nega volt!van még esély a terheségre?tüneteim csak annyi hogy gyakran járok pisilni ,aluszékony vagyok,a mellemen kicsi erek jelentek meg,jahh és nagyon kívánom az erőset és a csokit!
2009. márc. 31. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nosza gyorsan tesztelj! Már simán látni kell! Biztatóak a jelek. Írd meg az eredményt!
2009. márc. 31. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Két hét késésnél már biztos mutatnia kell. Sőt ilyenkor már dokihoz is szoktak menni. Ha nem jön meg, és még mindig negatív, akkor is menj el dokihoz!
2009. márc. 31. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

na én ki sem bírnám eddig.

10 hós kisfiú anyukája és 8 hetes terhes :)

2009. márc. 31. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
én nekem még két hét késés után se mutatta ki!!csak utána egy héttel!!van esély, tesztelj
2009. márc. 31. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
"látszani"
2009. márc. 31. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
sztem tesztelj, ha terhes vagy már 6 hetes vagy kb, igy már szivhang is van., jobb ha tudod mi van, aztán irány az orvos. az elsö negativ tesztnél azért lehetett mert még nem volt annyi hcg a szervezetedben, de most már tutira sok van ha terhes vagy. irj hogy mi van drukkolok
2009. márc. 31. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!