Volt már úgy valaki, hogy mensi elött már érzett tüneteket, és tényleg terhes is lett?
Fél évig minden hónapban éreztem,persze csalódtam.Aztán amikor sikerült,akkor nem is akartam tesztet csinálni,mikor nem jött meg,mondván úgysem lesz rajta két csík.
Én úgy gondolom,hogy ilyenkor az agyunk játszik velünk,fizikai tüneteket nemigen okozhat egy 2 hetes(vagy még annyi se)embrió.Persze kivételek mindig vannak.
Mikor meg kellett volna jönnie, előtte 1 héttel egyik reggel 10X voltam pisilni. Azt hittem felfáztam. Délelőtt 10-kor és du 15-kor olyan álmosság tört rám, h valami borzalom. Kimaradás után 1 héttel lett pozitív a tesztem, tehát 2 héttel előtte. A hányinger az "csak" a 8. héten kezdődött.
Igazából ezek mellett végig "mindjárt megjön" érzésem volt.
Egy 1 éves kislány boldog anyukája
Nekem egett a gyomrom, meg sokat jartam en is pisilni.
Egy kicsit gorcsolgettem is.
De amugy valoban nagyon meg tudja trefalni a szervezet az embert.
Most is abba a hitbe voltam,h jon a masodik baba,mert peteeres utan elkezdett fajni a mellem tobb mint egy hetig folyamatosan meg
kozbe gorcsolgettem es sokat eszek folyton ehes vagyok :-). ezert azt hittem h a beagyazodast erzem. Aztan mostanra el mult neha, erzek valamit. Ma nem varom de biztos meg fog jonni. Annyira bekepzeltem magamnak az egeszet,h mar tuneteket is produkaltam.
Nekem igazából olyan különös érzésem volt.
A mellemben a hasamban, olyan feszülésszerű érzés, nyomásmelegség.
Egyszerűen éreztem,hogy terhes vagyok,már jóval azelőtt,hogy meg kellett volna jönnie.
Drukkolok neked!
Drukkolok nagyon!
Majd írd meg ide mindenképp! :)
Gondolom első baba lenne. :)
Amúgy én is éreztem hogy sikerült. Szex után mondtam is a férjemnek, hogy ha most nem jött össze... szerencsére első próbálkozásra sikerült. :)
Egy 1 éves kislány boldog anyukája
PA,
Peteérés után a 4. naptól biztos voltam benne,h van pocaklakó:)
Tünetek: folyamatosan feszült ( de úgy,h még a bugyi is zavart ) a bal petefészkem,
kevesebbet ettem, jóval kevesebbet,
nekem mensi előtt sosem fáj a mellem, most viszont iszonyatosan. és nem a bimbóm, hanem az egész, szó szerint égett,
mikroszkópom másodszor sem csapott be, ismét vegyesen mutatta a termékeny és terméketlen napokat,ebből tudtam 100% itt baba van:)
egy kicsi folyásom sem volt, ezt is furcsállottam,
délutáni alvás,
délutáni émelygés!
hirtelen ennyi jutott eszembe:)
Biztos voltam benne, itt baba van és igazam lett:)
Szóval pé utáni 4. napon már tudtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!