Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a beágyazódás tünetei?

Mik a beágyazódás tünetei?

Figyelt kérdés
6 nappal vagyok a peteérés után,és enyhe görcsölésre ébredtem. Ez lehet beágyazódás? Milyen tüneteket figyeljek?
2011. júl. 12. 07:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmit ne figyelj! Ne görcsölj rá ennyire!

De egyébként sem lehet megmondani. Barátnőm pl. mindig görcsöl 6-8 nappal a peteérése után és sajnos sosem terhes. Én semmit nem éreztem és az voltam!

2011. júl. 12. 07:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Én este elmentem gerinctornára, de sem hajlongani, sem erőt kifejteni nem bírtam, én voltam a legbénább a sok öreglány közt. Semmi nem esett jól, majd leszakadt a hasam. Aztán itthon kicsi vérpötty lett a bugyimon, inkább barnás folt. Másnap este nekem alhasi görcseim voltak úgy félóránként. Ez aztán meg is maradt vagy két hónapig. Sokszor aludni sem tudtam tőle, mert a WC-n ülve hajlongtam és agonizáltam éjszakánként. Persze ez mindenkinél más, általában nem érzik meg.
2011. júl. 12. 10:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, nekem a 8. napon volt, és 25 naposak a ciklusaim.
2011. júl. 12. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Még egyszer, mármint aktus után 8. nap.
2011. júl. 12. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!