Hanga86 kérdése:
Májfoltok mikor jelennek meg a terhesség során? Hányadik hétben?
Figyelt kérdés
Mert egyéb tünetek mellett(37. 2hő, mellbimbó/mell fájás, barnázás halványan)ma fedeztem fel a szám körül egy májfoltot, ami eddig nem volt és utána néztem, ez is lehet a jele.2008. febr. 27. 19:12
1/3 anonim válasza:
Szia!
Azt sajnos nem tudom, hogy mikor jelennek meg, de használj Novadiol-t (Vichy termék), az nagyon jó rá. Teljesen nem tűnteti el, csak halványít, de már az is sokat számít.
2/3 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok és egy hete fedeztem fel a szám alatt meg az orromon.Ez lehet attól hogy kisütött egy kicst jobban a nap.Lehet terhesség jele,de nem egyértelmű.
Sok sikert.
3/3 anonim válasza:
szia!én egy sokkal olcsóbb krémet fedeztem fel a patikában vény nélkül kapható Ephelis a neve, és kb. 600 Ft, és csodákat tesz a májfoltokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!