Kétségbe vagyok esve. Mégsem vagyok terhes? Nem jött meg tegnap. Már teljesen beleéltem magam, hogy terhes vagyok, de ma délután el kezdett fájni a hasam, görcsölni a méhem, felpuffadtam. Megjött valamennyi.
Figyelt kérdés
Nem sok, a tanponon van valamennyi folt, de viszont piros. Még nem teszteltem, tehát nem tudom biztosra, hogy terhes vagyok-e, de nem szokott késni, előző hónapban is két nappal korábban jött meg. Most mit csináljak?2009. márc. 30. 23:11
1/6 anonim válasza:
Szerintem sajnos ez most nem jött össze:( Ne add fel! Majd legközelebb:) Sok sikert a továbbiakban! Ha kérdésed van írj!
2/6 anonim válasza:
Hát nem tudom összejött e de én is pont így jártan csak nekem nem piros volt hanem barna és 2 napig tartott.Viszont azóta még mindig nem jött meg.Ma van 2 hete hogy késik.Csütörtökön megyek dokihoz.
3/6 anonim válasza:
szia nekem is 3napos volt de 3.napon barnáztam valszínü nem vagyok terhes bár tüneteim vannak de szerintem annyira akarom hogy bemesélem csak.
Bár 1 teszt meg "mondaná"
4/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is voltak ilyen tüneteim. A mensim 2 napos volt, élénk piros, elég volt egy tisztasági, korábban ilyen nem volt. Én is azt hittem terhes vagyok, de nem! A doki írt fel clostit 5 szemet kellett beszednem és erősebb lett tőle a mensim, úgyhogy ha megjött még ha kevés is nagyon kicsi az esély a babára.
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Ma reggelre sajnos jobban megjött, már nem csak tisztasági kell. Kamaszkorom mensijeit juttatja eszembe, a mennyisége miatt, és hogy annyira fáj a fejem és a hasam. Már évek óta nem menstruáltam így. Az utóbbi években nekem mennyiségre nem sok volt és kellemetlen kísérőérzések sem voltak mellette. Szinte fel sem vettem, hogy megjött. Az élet fintora, hogy pont most történik ez velem. Szégyenlem magam, hogy beleéltem magam a dologba egy nap késés után. De nekem tényleg nem szokott. Nagyon csúnyán megviccelt most a testem. Jövő hónaptól le is állok a dologról egy időre. Inkább folytatom a munkahelykeresést és tanulok tovább. Úgyis építgetni szerettem volna még a "karrieremet" baba előtt. Köszönöm mégegyszer a hozzászólásokat.
2009. márc. 31. 11:12
6/6 anonim válasza:
szia nagyon sajnálom egyetértek veled abban hogy most "feladod" és mással foglalkozol,bár csak nekem is mennne de sajna nekem nem ilyen könnyü feladni én is csalodtam de nem adom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!