Ma kellett volna megjönnie, de nem jött, aminek nagyon örülök, a múlt héten barnáztam két napig, mérem a hőmet is de csak 36 fok volt (délután) lehetek még babás?
Figyelt kérdés
2008. febr. 27. 18:28
1/6 anonim válasza:
nekem is ma kelett volna megjönni és nekem se jött meg, és remélem nem is fog.nem irod vannak e más tüneteid.a hőt azt reggel kell mérni, és ha visszaesik akkor sajna megfog jönni.a 36 elég alacsony.és azt se irtad mennyi volt elötte.nekem eléggé fáj a bal petefészkem,néha szúr.csak ritkán vannak olyan mindjárt meg jön érzéseim, a mellem fáj, és héhszájam nehezen elérhező, és szerintem kicsit balra is van mint szokott.mérd meg reggel a hőd, és ha 2 nap mulva se jön meg vegyél egy tesztet.remélem sikerülni fog.drukkolok.szia.
2/6 A kérdező kommentje:
minden egyéb tünetem megvan ahoz hogy babás legyek ez már a harmadik lenne folyton rosszul vagyok és nincs türelmem semmihez de azt hittem ogy csak képzelődőm mármint ami a tüneteimet illeti.
2008. febr. 27. 18:39
3/6 A kérdező kommentje:
nem volt sosem 36,7nél nagyobb lehet a lázmérő nem jó
de mindig délután mértem
2008. febr. 27. 18:40
4/6 anonim válasza:
szerintem már ne méregesd a hőd.ha holnap nem jön meg ugyis csinálsz tesztet.drukkolok.ha sok tüneted van akkor van esély.
5/6 A kérdező kommentje:
jaj nagyon boldog lennék és énis drukkolok minden babára váró csajszinak
2008. febr. 27. 18:46
6/6 A kérdező kommentje:
ez a teszt dolog is érdekes mert a múlt héten csináltam és az negativ lett a második de az elő talán nagyon nagyon halvány csikos, de a csikot lehet már csak azért láttam me látni akartam lassan bolond leszek
2008. febr. 27. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!