Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap megyek Hcg vervetelre,...

Holnap megyek Hcg vervetelre, ehgyomorra kell menni, vagy lehet enni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 20:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ja, és azt sem értem, hogy ha 24 petesejted lett, és 14-et fagyasztottak le, akkor a többi 10 hol van?

Vagy rosszul értelmeztem, és abból lett a 6 embrió?

2011. júl. 10. 23:32
 12/20 sumergo ***** válasza:

Nekem egyértelmű, amit írt. 24 petesejtet szívtak le. Nem mertek visszaültetni a hiperstimu miatt, ezért a 14 megtermékenyült és osztódott petesejtet lefagyasztották ( gondolom a többi nem indult osztódásnak), most felolvasztották őket, és 6 éledt fel a fagyasztásból.

A nem támogatott lombiknál kb. 400 ezret kell fizetni az eljárásért, plusz a szurik, de azt úgy hallottam, ugyanannyiba kerül, mint a támogatott ciklusban, mert ugyanúgy felírja az orvos.

23 hetes lombikos

2011. júl. 11. 15:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Igazad lehet...

A 400 ezer + gyógyszerek még így is nagyon sokba kerülnek. Azért gondoltam, hogy 1 millió körül van, mert egy román csajszival lombikoztunk, és ő mondta, hogy ennyit kellett fizetniük.

Gratulálok a babához!!!!!!

2011. júl. 11. 18:21
 14/20 A kérdező kommentje:
Bocs lanyok, lehet hogy nem jol fogalmaztam. Itt Olaszban a petesejteket is lefagyasszak, hogy ha nem jon ossze a beultetes, akkor legyen rogton mihez nyulni, igy nem kell ujbol vegigcsinalni a stimulalast. Tehat osszesen 24 petesejtem lett, ebbol 7-et probaltak megtermekenyiteni, amibol 6 ossze is jott es lefagyasztottak. A megmaradt petesejtekbol pedig csak a jo minosegueket fagyasztottak le, vagyis 14-et. Van 6 embriom es 14 petesejtem. A 6-bol visszaultettek 2-ot. Reggel csinaltam egy 10-es erzekenysegu tesztet es negativ lett. Ma voltam hcg-n, ami terhesseget sejtet, mert 27 mlU/ml, de a doki azt mondta, hogy eleg keves. Csutortokon kell ujdbol hcg-re mennem. Szerintem nem jott ossze. Azt olvastam, hogy eddigre mar min.100 mlU/ml kellene lennie. Csak nem tudom, hogy akkor mi lehet. Meg annyi, hogy a fagyasztasert is fizetni kell, valamint a felolvasztasert is. Szoval ez a szazad business-e! Azert drukkoljatok, jo:))
2011. júl. 11. 20:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Kaptál hcg injekciót a beültetés óta? Mert ha igen, akkor jogos a 27, és talán megtévesztő, de ha nem... akkor ott babának kell lenni. Normál esetben 0 a hcg hormon a szervezetben. Én azért drukkolok, hátha van ott Valaki!!
2011. júl. 11. 22:31
 16/20 sumergo ***** válasza:
Természetesen drukkolunk, nagyon!! :-)
2011. júl. 12. 07:23
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem kaptam hcg-t. Viszont utana olvastam es ez az ertek tenyleg nagyon keves. Azt irjak, hogy vagy mehen kivuli vagy vetelesre utal. Szoval elegge elszallt a remenyem:(

Azert koszi, hogy irtatok, majd megirom en is, hogy mi lett csutortoki hcg eredmenye.

2011. júl. 12. 07:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Na szia, tudsz már valamit?
2011. júl. 15. 13:23
 19/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Csutortokon mar csak 10 volt a Hcg, ugyhogy a doki leallitott minden hormont, es szombaton mar meg is jott. Szomoruak vagyunk! Szeptemberben ujra probalkozunk. Szok szerencset mindenkinek!!!
2011. júl. 19. 21:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Sajnálom! Tudom, mit érzel...

Szorítok Neked, hogy a következő sikerüljön!!!!

2011. júl. 20. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!