Holnap megyek Hcg vervetelre, ehgyomorra kell menni, vagy lehet enni?
Ja, és azt sem értem, hogy ha 24 petesejted lett, és 14-et fagyasztottak le, akkor a többi 10 hol van?
Vagy rosszul értelmeztem, és abból lett a 6 embrió?
Nekem egyértelmű, amit írt. 24 petesejtet szívtak le. Nem mertek visszaültetni a hiperstimu miatt, ezért a 14 megtermékenyült és osztódott petesejtet lefagyasztották ( gondolom a többi nem indult osztódásnak), most felolvasztották őket, és 6 éledt fel a fagyasztásból.
A nem támogatott lombiknál kb. 400 ezret kell fizetni az eljárásért, plusz a szurik, de azt úgy hallottam, ugyanannyiba kerül, mint a támogatott ciklusban, mert ugyanúgy felírja az orvos.
23 hetes lombikos
Igazad lehet...
A 400 ezer + gyógyszerek még így is nagyon sokba kerülnek. Azért gondoltam, hogy 1 millió körül van, mert egy román csajszival lombikoztunk, és ő mondta, hogy ennyit kellett fizetniük.
Gratulálok a babához!!!!!!
Nem kaptam hcg-t. Viszont utana olvastam es ez az ertek tenyleg nagyon keves. Azt irjak, hogy vagy mehen kivuli vagy vetelesre utal. Szoval elegge elszallt a remenyem:(
Azert koszi, hogy irtatok, majd megirom en is, hogy mi lett csutortoki hcg eredmenye.
Sajnálom! Tudom, mit érzel...
Szorítok Neked, hogy a következő sikerüljön!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!