Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap megyek Hcg vervetelre,...

Holnap megyek Hcg vervetelre, ehgyomorra kell menni, vagy lehet enni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 20:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem kell éhgyomorra menni.
2011. júl. 10. 20:37
 2/20 anonim ***** válasza:
... egyébként teszteltél?
2011. júl. 10. 20:37
 3/20 A kérdező kommentje:
lombikos vagyok, teszteltem ma reggel. Volt itthon egy 2007-ben lejart teszt (gondolhatod miota probalkozunk), megcsinaltam azt. Iszonyatos halvany pozitiv lett, de szinte csak en latom a masodik vonalat. Csinaltam egy jostesztet (ovutesztet)is, ami mar hatarozottabban pozitiv, de sajnos nem csinaltam folyamatosan, igy erre nem alapozhatok. Magyaran ha a terhessegi tesztet megmutattam volna a ferjemnek, szerintem o nem is latta volna a 2.vonalat. Szoval nem tudom mi lesz. Semmi tunetem nincs. HOlnapra meg van 2 tesztem, amiknek nem jart le a szavatossaga, ezert ezeket holnapra tartogattam. Remenykedem, hogy pozitiv legyen. Ez volt az elso lombikos probalkozas, fagyibabakat ultettek vissza. Meg annyi, hogy nalam minden rendben, a ferjemnel van a gond. Drukkoljatok:))
2011. júl. 10. 20:53
 4/20 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sokáig lombikoztam :))

Drukkolok Neked! Megírod holnap az eredményt?

2011. júl. 10. 20:58
 5/20 A kérdező kommentje:
Holnap meg sajna nem fogom megtudni. Kuldfoldon elek, es itt eleg komplikalt minden. Ha minden igaz kedden mar tudni fogom. Mindenkeppen megirom. Neked osszejott a baba?
2011. júl. 10. 21:02
 6/20 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos nem jött össze, 5 beültim volt...
2011. júl. 10. 21:06
 7/20 A kérdező kommentje:
jaj nagyon sajnalom. Soha nem is volt halvany pozi teszted? Probalkoztok meg?
2011. júl. 10. 21:15
 8/20 anonim ***** válasza:

Nem volt pozitív teszt se. Ami "dühítő", egyikünknek sincs semmi baja elvileg... Mégsem tapadt meg egy embrió sem. Pedig pihentem minden alkalommal.

Már nem próbálkozunk lombikkal semmiképp. A TB csak 5 beavatkozást támogat, és mi azt kimerítettük. Persze, ha biztosan tudnám, hogy a 6. összejön, a föld alól is előteremteném a rávalót, de így...?

Ti hogy-hogy fagyibabával kezdtek? Amikor megtermékenyültek, nem ültettek vissza egyet sem? Hol laksz, ha nem titok?

2011. júl. 10. 21:35
 9/20 A kérdező kommentje:

hiperstimulalas lepett fel, es nagyon rosszul voltam, ezert varnom kellett 1 honapot. De nem bantam, mert rosszabb is lehetett volna. 24 petesejtem lett, ebbol 14-et lefagyasztottak, es 6 szep embrio lett. Ebbol kettot kaptam vissza, a tobbit szinten lefagyasztottak. Eddig minden jol ment, de a legrosszabb ez a varakozas. Nagyon kivancsi vagyok, hogy mi lesz. Semmi terhes tunetem nincs, annyi volt, hogy az esetleges beagyazodas kornyeken volt egy kis szurkalas a mehem korul, aztan semmi. Amugy Olaszo.-ban elek, itt egy tamogatott lombik kb 2.000 €-ba kerul (gyogyszeres kezelesekkel egyutt). Ingyen semmi nincs. Egy sima egyszeru vervizsgalat TB tamogatassal is min.18 €. Szoval en mar nem is tudom, hogy mennyit koltottunk. Egy ideig irtam, aztan meguntam. Barmilyen vizsgalatra mesz, kb 1 ora sorbanallas, hogy kifizesd a vizsgalat arat. Tok mindegy, hogy idopontra mesz, fizetes nelkul nem csinalnak semmit. Tehat nem privat doki, mondhatni, hogy olyan otthoni SZTK-s hely.

Amugy nagyon sajnalom, hogy nem jott ossze nektek. El tudom kepzelni, hogy mennyire padlon vagytok. Ha nincs is ra penzetek most, en azert lassacskan osszegyujtenem valahogy a 6.-ra a penzt.En is igy csinaltam. Otthon mennyi egy lombik kezeles?

2011. júl. 10. 21:48
 10/20 anonim ***** válasza:

Úgy érted, hogy a petesejtet fagyasztották le? Mert ilyen Mo-n nem csinálnak. Csak embriót, vagy spermiumot fagyasztanak. Érdekes, mennyire másképp van minden, mint itthon. Szerintem a tb. támogatás nélküli IVF biztos, hogy 1-1,2 millió forint lenne, de biztosan nem tudom. Ez nagyon sok pénz. Még a gyógyszereket is elég volt kifizetni, és én 5 éven keresztül rendszeresen jártam, rengeteg hormont szedtem.

Nem próbálkozunk többet lombikkal, mert a gyógyszerezés nagyon megviselte a szervezetemet, másrészt már betöltöttem a 40-et, ezért nem látok túl sok esélyt a sikerre.

Szóval holnap "ellövöd" a tesztet? :))

Nagyon szorítok!!

2011. júl. 10. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!