Holnap megyek Hcg vervetelre, ehgyomorra kell menni, vagy lehet enni?
Én is nagyon sokáig lombikoztam :))
Drukkolok Neked! Megírod holnap az eredményt?
Nem volt pozitív teszt se. Ami "dühítő", egyikünknek sincs semmi baja elvileg... Mégsem tapadt meg egy embrió sem. Pedig pihentem minden alkalommal.
Már nem próbálkozunk lombikkal semmiképp. A TB csak 5 beavatkozást támogat, és mi azt kimerítettük. Persze, ha biztosan tudnám, hogy a 6. összejön, a föld alól is előteremteném a rávalót, de így...?
Ti hogy-hogy fagyibabával kezdtek? Amikor megtermékenyültek, nem ültettek vissza egyet sem? Hol laksz, ha nem titok?
hiperstimulalas lepett fel, es nagyon rosszul voltam, ezert varnom kellett 1 honapot. De nem bantam, mert rosszabb is lehetett volna. 24 petesejtem lett, ebbol 14-et lefagyasztottak, es 6 szep embrio lett. Ebbol kettot kaptam vissza, a tobbit szinten lefagyasztottak. Eddig minden jol ment, de a legrosszabb ez a varakozas. Nagyon kivancsi vagyok, hogy mi lesz. Semmi terhes tunetem nincs, annyi volt, hogy az esetleges beagyazodas kornyeken volt egy kis szurkalas a mehem korul, aztan semmi. Amugy Olaszo.-ban elek, itt egy tamogatott lombik kb 2.000 €-ba kerul (gyogyszeres kezelesekkel egyutt). Ingyen semmi nincs. Egy sima egyszeru vervizsgalat TB tamogatassal is min.18 €. Szoval en mar nem is tudom, hogy mennyit koltottunk. Egy ideig irtam, aztan meguntam. Barmilyen vizsgalatra mesz, kb 1 ora sorbanallas, hogy kifizesd a vizsgalat arat. Tok mindegy, hogy idopontra mesz, fizetes nelkul nem csinalnak semmit. Tehat nem privat doki, mondhatni, hogy olyan otthoni SZTK-s hely.
Amugy nagyon sajnalom, hogy nem jott ossze nektek. El tudom kepzelni, hogy mennyire padlon vagytok. Ha nincs is ra penzetek most, en azert lassacskan osszegyujtenem valahogy a 6.-ra a penzt.En is igy csinaltam. Otthon mennyi egy lombik kezeles?
Úgy érted, hogy a petesejtet fagyasztották le? Mert ilyen Mo-n nem csinálnak. Csak embriót, vagy spermiumot fagyasztanak. Érdekes, mennyire másképp van minden, mint itthon. Szerintem a tb. támogatás nélküli IVF biztos, hogy 1-1,2 millió forint lenne, de biztosan nem tudom. Ez nagyon sok pénz. Még a gyógyszereket is elég volt kifizetni, és én 5 éven keresztül rendszeresen jártam, rengeteg hormont szedtem.
Nem próbálkozunk többet lombikkal, mert a gyógyszerezés nagyon megviselte a szervezetemet, másrészt már betöltöttem a 40-et, ezért nem látok túl sok esélyt a sikerre.
Szóval holnap "ellövöd" a tesztet? :))
Nagyon szorítok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!