10 nappal a menzi elött miért, mitöl lehet majdnem megjön érzésem?
Figyelt kérdés
Nem szokott össze vissza ciklusom lenni, napra pontos a menzim. A babás ügyön dolgozunk de ezt még soha nem éreztem, csak egy két nappal a menzi elött.2008. febr. 27. 17:22
1/3 anonim válasza:
Válaszommal lehet hogy nem sokat segítek, de mi is babát szeretnénk, nekem is 10 nap van a mnesiig s ugyanezeket érzem, nekem is rendszeres és csak a mensi előtt szokott kiszakadni a hasam. Töbek szerint ez lehet a beágyazódás jele is, de már megtanultam nem kell ráizgulni, nem kell NAGGGGYON akarni, majd úgyis jönni fog a baba.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem hogy ez a beágyazódás volna mert nekem 26 naposak a ciklusaim és három nappal ez elött volt pé.Igazán nem tudom hogy mitöl lehet.Az elsö válaszoló ha gondolja irjon privit.KÖSZI
2008. febr. 27. 17:39
3/3 anonim válasza:
szia, nekem is már egy fél éve ilyen érzésem szokott lenni (mi már 1,5 éve próbálkozunk)sajna eddig nem történt semmi. Néhány pozitív teszt és másnapra megjött. Most is épp ezt érzem mensi előtt egy héttel...passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!