Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az? Hogy ha a...

Miért van az? Hogy ha a párromal szeretkezünk akkor ha beteszi olyan érzésem van mintha hozá érne a méhemhez és majdnem minden pózban ezt érzem!

Figyelt kérdés
remélem hamar kapok válaszokat!előre is köszönöm!
2009. aug. 7. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Mióta érzed ezt?
2009. aug. 7. 08:22
 2/6 A kérdező kommentje:
kb.5-6napja
2009. aug. 7. 08:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Fáj is? Nálam hasnonló a helyzet... Néha vérzek is és nem tudom én sem a választ, hogy miért... Elvileg a ciklusunkban vannak olyan napok, amikor a méhszáj és lenn van nagyon. Ez okozhat problémát. Én erre tippelnék. Várj egy pár napot, hátha elmúlik, de ha nem, akkor menj el dokihoz. Nekem elmúlik mindíg, aztán visszajön. Én azért elmegyek és remélem mond valami hasznosat majd.
2009. aug. 7. 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Nos, nekem peteéréskor tud iszonyúan fájni a méhem és a méhszájamat bökdösi együttlét alatt, mivel ilyenkor nyitott a méhszáj sokkal érzékenyebb. Pici vérzés is előfordulhat ilyenkor, nem kell megijedni.
2009. aug. 7. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Mivel együttlétkor a méhszáj felszínét megsértheti a párod, ezért is lehet pici vérzés, vagy a méhszájseb is okozhatja.
2009. aug. 7. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj orvoshoz. Én is ezt érzem. Régen sosem volt ilyen, most meg határozottan fáj, és nem is akarok "nedvesedni". Nem tudom mitől van. De a dokim csak jövő hét végére tudott időpotot adni és én pont addigra nem várom, úgyhogy várnom kell, hogy megjön-e vagy sem. Csak utána tudok menni. Ha valaki előbb eljut hozzá, örülnék neki, ha megírná, hogy neki mit mondtak.
2009. aug. 8. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!