Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhes lennék és méhen...

Ha terhes lennék és méhen vágnám magam elmenne a baba?

Figyelt kérdés
csak kíváncsi vagyok:)
2009. márc. 30. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen intenzitással.

Ismerek olyan nőt, aki hasba rúgatta magát acélbetétes bakanccsal, hogy elvetéljen, és sikerült is neki:-(

Szerintem ez borzalmas!

2009. márc. 30. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy igen, vagy nem. Lehet megmaradna és maradandó sérülései lennének. Ilyenre gondolni sem szabad!
2009. márc. 30. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Valoszinu, hogy elmenne, te meg belehalnàl..
2009. márc. 30. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
próbáld ki, te gyógyegér!
2009. márc. 30. 17:53
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Előbb kerűlsz te a kórházba belső sérüléssel minthogy elvetélj,de ha a hasbavágás nem jön be még mindíg ott ez a nagyszerű lehetőség mint a forró víz de lehetőleg olyanba űlj ami már forr.Jó szórakozást.
2009. márc. 30. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Egyáltalán miért kérdezel ilyeneket? Ha nem akarsz terhes lenni védekezz! Én sokat paráztam, h gyógyszer mellett terhes leszek, de nem lettem. Sőt majd 1 évig úgy védekeztünk a férjemmel, h kihúzta mielőtt elment. 5 hónapja belém megy de még most sem vagyok az. Tehát ha nem akarsz gyereket védekezz, ha akarsz akkor meg ne üsd a hasad! Előre gondolkodj! Ne utána happogj!
2009. márc. 30. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Méhen vágnod magad" nemolyan egyszerű, mert ahhoz előbb át kell vágnod a bőrt és a hasizmokat is. Azt meg nem tudod, mert sokkot kapsz a fájdalomtól - szerencsére.Ha hasbaszúrnak valakit, szerintem elvetél.

De - feltételezem a jót - gondolom ez csak egy elméleti kérdés.( mint kétgyermekes anyukának, nekem is szörnyen hangzik a kérdés)

2009. márc. 30. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Normális vagy?
2009. márc. 30. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek olyat aki hasra ugrált le az emeletes ágy tetejéről....a babája megmaradt,de cserébe kitört pár foga...mellesleg azóta eltelt kb. tiz év és szerintem szembe tudná köpni magát ez miatt
2009. márc. 30. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!