Két hete együtt voltam a barátommal és nem pótoltam az elfelejtett tabit, és most pár napja érzem hogy nagyon feszül az alhasam. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Néha szurkál, és feszül, és puffadtnak érzema pocimat. Az alhasam pedig feszül. Nem tudom mitől lehet. Ha terhes lennék, már ilyen hamar érezhetném ezt a jelét? Háromszor is volt ebben a hónapban ilyen, hogy nem vettem be a gyógyszeremet. Azaz elfelejtettem. Köszi a választ.2008. febr. 27. 16:46
1/2 anonim válasza:
Ha nem jön meg menzid, csinálj tesztet, de talán terhességi tünetnek még korai. Nekem csak később jelentkeztek hasonló tünetek, de persze nem mindenkinél egyformán van.
2/2 anonim válasza:
Ha véletlenül kihagysz egy tabit, akkor abban a hónapban másképp védekezzetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!