Hány évesen a legideálisabb gyereket szülni? Én 28 vagyok, remélem még nem késtem le semmiről!
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 16:37
11/14 anonim válasza:
17:14-esnek:Szinten 20 eves es 27 hetes kismama vagyok.Nem tudom h ezt h lehet igy kijelenteni amit te kijelentettel.Abban igazad van h a mai 20 eves lanyok nem a felelossegukrol hiresek,de vannak kivetelek.
Mi akartuk ezt a babat,a parom 28 eves es hazassagban elunk(mar babo elott hazasok voltunk).
A dokim szerint nagyon jo korban vagyunk a babahoz.
Szerintem mindenkinek maganak kell ezt erezni h mikor erett egy baba vallalasara.
12/14 anonim válasza:
Szia nekem az orvosom azt mondta hogy a legideálisabb kor 20-30 év közöt.Én 28 éves vagyok már van egy 3 éves lányom,14 hónapja próbálkozunk de még mindig semi az első gyerköc 11 hónapra múlva sikerült.
13/14 anonim válasza:
a 4. válaszolónak üzenem, hogy 20 éves leszek ápr 7. én és a párommal 5 éve vagyunk együtt diákszerelemből lett nagyon komoly kapcsolat és fél éve várunk babára. Teljesen felelősségteljes nőnek érzem magam és tudatosan készülök az anyaságra. mivel több babót is szeretnénk úgy éreztük, hogy itt az ideje az elsőnek.Ő egyébként 35. De nála jobb párt el sem tudnék képzelni. ugyhogy szerintem ennek semmi köze a korhoz. Valaki 30 évesen is úgy érzi, hogy ő vmi buta diszkókirálynő és esze ágában sincs babakocsit tologatni sztem ez gázabb mint fiatalon anyává válni... sorry csak sztem nem vagyok egyedül
14/14 anonim válasza:
4. nek üzenek én is!!!!Én vagyok az első válaszóló!!Tudod nemhinném hogy felelőtlen vagyok!" éve vagyunk házasok a férjemmel és 7 éve kezdődött a szerelmünk!Ő 23 éves én 20. Ezt igy nemszabad és nem helyes kijelenteni amit te jelntettél csak azért mert neked későn nőtt be a fejed lágya!Te későn értél attól még más nem fog későn érni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!