Ha egy ciklusban nincs peteérésem, akkor a havim sem fog megjönni? Vagy az megjön ugyanúgy, mint amikor peteérésem van?
köszönöm mindenkinek a válaszát.
nem biztos hogy nem volt, lehet később volt, mivel ma kellett volna megjönnie de még nem jelentkezett, viszont krémes folyásom ebben a ciklusban kétszer is volt, melyet mindkétszer követett petefészekfájdalom is, bár most enyhébbek voltak, mint általában. A hőmet most nem mértem csak amikor elvileg már túl kellett volna lennem peteérésen, s mivel csak alaphőt mértem két napon át, így tudtam, hogy még nem volt meg a peteérés, viszont utána nem mértem, elkönyveltem, hogy ez most egy ilyen hónap lesz. (remélem ha nem is volt, azért legközelebb lesz, ahogy eddigis mindig) A hónap első felében reggel csalánteát délután meg lúgosító teát ittam, remélem nem ez borította fel a ciklusom. De úgy vagyok vele, hogy jövőhét hétvégéig várok utána meg majd kiderül ha addig megjön akkor ok, ha pedig nem akkor reménykedem, hogy esetleg hátha volt a második folyásomnál peteérésem, ami a ciklus 23. napja körül volt és hátha pont most sikerült a babó, majd akkor tesztelni fogok. (de azért reménykedem benne, hogy utóbbi lesz :-) )
Te nem mindennap mérsz hőt? Akkor inkább ne mérd, mert az nem ad igazi eredményt. Minden hónapban változhat az alaphő mértéke, így egy-két mérés nem világít rá, h mi a helyzet.
Gonodolm nem minden nap ugyanakkor kelsz, h nem tudod méregetni. Sajnos a hőmérőzést olyan nőknek találták ki, akik minden nap kb ugyanabban az időben kelnek fel. Én régen 12 órás műszakokban dolgoztam, nekem totál nem volt értelme akkor csinálni. Most 9-től dolgozom, így mindig uabban az időben kelek, szóval szerét ejtem a rítusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!