Miért halvány még mindig a második csík?
30.-ára nem vártam. 1-én csináltam egy 10 es erősségű tesztet nem első pisiből. ott van a 2.csík,csak vékonyabb.
ma szintén nem első pisiből, X-epil teszttel ismét csak halvány a 2. csík.
miért??? baj van?
Az én tesztjeim sem erősödtek,pedig egy fajta volt,sőt egy pár még nega is lett a pozi után.Nemvárt előtt 2 nappal teszteltem egy pozit és még 10 nap késésnél is ugyan olyan halvány második csikot produkáltam,pedig minden rendben van.Azóta nem teszteltem de voltam dokinál és minden oké.
6hkm
Az X-epil szerintem alapból halványka. Nekem ez a teszt sokkal halványabb volt, mint az azelőtt este elvégzett one minute, ami teljesen erős volt. Ne hasonlítgass össze két különböző tesztet, az hogy erősödik-e mindig ugyanolyan márkájú és erősségű teszttel végezd. Jah és a legfontosabb, ne aggódj hülyeségeken mert az bizony árt :)
Gratulálok a babához :)
31 hetes km
Hali. Az x-epil nekem mindig totál halvány volt. Amikor más tesztek tök szépen mutatták, akkor is. Nekem a Corax Be sure (kb. 800Ft.) mutatta a legerősebben. :)
Amúgy, érdemes lenne elmenned dokihoz, és elmondani, hogy nem erősödnek a tesztek, mert az sárgatest elégtelenségtől is lehet, úgy olvastam.
"reggeli" ( azaz 4 órát nem voltam pisilni ) ugyan olyan lett, mint a tegnapi. Biztosan minden rendben van! Ezt érzem!! Holnap felhívom a dokim. épp a holnapi vizsgálatot tetettem át jövő hét hétfőre. ( 18-ára) . Totál hülyének fog nézni a dokim...., na nem baj. holnap felhívom!
Ez a második terhességem, nem az első. elsővel még a tesztelésem napján rohantam dokihoz... lehet ma kéne vennem normális tesztet...
Én a helyedben vennék legalább 3 vagy 4 csomag olcsó pisifelszívós tesztet (ugyanabból a márkából) és kétnaponta csinálnék egy-egy tesztet. 4 ugyanolyan típusú teszten nyomon követhetőnek kell lennie a csík erősödésének.
Szerintem ha nincs nagy baj, nem fáj, nem görcsöl, nem vérzik, ne menj idő előtt orvoshoz, hanem ahogy írtad is, hallgass az ösztöneidre és a megérzéseidre.
Sok sikert és kitartást
Na ugye :)
Gratulálok!!!!!!
31 hetes km
Köszönöm:) Boldog béby várást:)
Kicsi fiam nagyon várja a tesót:)
Azért nem erősödött a második csík,mert csak petezsák fejlődött ki, embrió nem. 7. héten elvetéltem. ez volt a halvány csík oka.
gondoltam leírom, ha más is ilyen helyzetet tapasztalna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!