Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért halvány még mindig a...

Miért halvány még mindig a második csík?

Figyelt kérdés

30.-ára nem vártam. 1-én csináltam egy 10 es erősségű tesztet nem első pisiből. ott van a 2.csík,csak vékonyabb.

ma szintén nem első pisiből, X-epil teszttel ismét csak halvány a 2. csík.

miért??? baj van?

2011. júl. 9. 12:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Az én tesztjeim sem erősödtek,pedig egy fajta volt,sőt egy pár még nega is lett a pozi után.Nemvárt előtt 2 nappal teszteltem egy pozit és még 10 nap késésnél is ugyan olyan halvány második csikot produkáltam,pedig minden rendben van.Azóta nem teszteltem de voltam dokinál és minden oké.

6hkm

2011. júl. 9. 15:18
 12/23 anonim ***** válasza:

Az X-epil szerintem alapból halványka. Nekem ez a teszt sokkal halványabb volt, mint az azelőtt este elvégzett one minute, ami teljesen erős volt. Ne hasonlítgass össze két különböző tesztet, az hogy erősödik-e mindig ugyanolyan márkájú és erősségű teszttel végezd. Jah és a legfontosabb, ne aggódj hülyeségeken mert az bizony árt :)

Gratulálok a babához :)

31 hetes km

2011. júl. 9. 18:33
 13/23 anonim ***** válasza:

Hali. Az x-epil nekem mindig totál halvány volt. Amikor más tesztek tök szépen mutatták, akkor is. Nekem a Corax Be sure (kb. 800Ft.) mutatta a legerősebben. :)

Amúgy, érdemes lenne elmenned dokihoz, és elmondani, hogy nem erősödnek a tesztek, mert az sárgatest elégtelenségtől is lehet, úgy olvastam.

2011. júl. 9. 22:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Milyen lett a teszt?
2011. júl. 10. 09:33
 15/23 A kérdező kommentje:

"reggeli" ( azaz 4 órát nem voltam pisilni ) ugyan olyan lett, mint a tegnapi. Biztosan minden rendben van! Ezt érzem!! Holnap felhívom a dokim. épp a holnapi vizsgálatot tetettem át jövő hét hétfőre. ( 18-ára) . Totál hülyének fog nézni a dokim...., na nem baj. holnap felhívom!

Ez a második terhességem, nem az első. elsővel még a tesztelésem napján rohantam dokihoz... lehet ma kéne vennem normális tesztet...

2011. júl. 10. 11:30
 16/23 anonim ***** válasza:

Én a helyedben vennék legalább 3 vagy 4 csomag olcsó pisifelszívós tesztet (ugyanabból a márkából) és kétnaponta csinálnék egy-egy tesztet. 4 ugyanolyan típusú teszten nyomon követhetőnek kell lennie a csík erősödésének.

Szerintem ha nincs nagy baj, nem fáj, nem görcsöl, nem vérzik, ne menj idő előtt orvoshoz, hanem ahogy írtad is, hallgass az ösztöneidre és a megérzéseidre.

Sok sikert és kitartást

2011. júl. 10. 18:17
 17/23 A kérdező kommentje:
MA reggel csináltam tesztet. sokkal erősebb a csík mint az eddigieken! még mindig nem olyan, mint a Controll csík.....de erősebb:) hétfőn megyek dokihoz. nem hívtam fel eddig. nem akarok ezen stresszelni:)
2011. júl. 13. 09:21
 18/23 anonim ***** válasza:

Na ugye :)

Gratulálok!!!!!!

31 hetes km

2011. júl. 13. 09:50
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm:) Boldog béby várást:)

Kicsi fiam nagyon várja a tesót:)

2011. júl. 13. 10:48
 20/23 A kérdező kommentje:

Azért nem erősödött a második csík,mert csak petezsák fejlődött ki, embrió nem. 7. héten elvetéltem. ez volt a halvány csík oka.

gondoltam leírom, ha más is ilyen helyzetet tapasztalna!

2011. júl. 22. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!