Ha a mai tesztem negatív, akkor holnap teszteljek újra, vagy csak hétfőn?
Én is szerdára nem vártam. Csütörtökön és ma is csináltam tesztet, de mindegyik negatív egyenlőre. Hétfőn újra próbálkozom, mert ha ez nem baba, akkor csúnya tréfát űz a testem. Olyan erősek a tüneteim!
Drukkolok Nektek is!
Neked mik a tünetek kedves utolsó?
Nekem most görcsöl a hasam, és úgy érzem, valami folyik, rohanok a wc-re de szerencsére eddig még nem jött meg:)Bár nagyon úgy érzem ma fog jönni:( Én is várok hétfőig. Ha nem pozi, akkor irány az orvos.
Majd írj, hogy mi van veled!!
Utolsó vagyok!
Nekem még szerencsére nem jött meg. Holnap tesztelek. Nekem fehér krémes folyásom van. Ez volt a kisfiamnál is. Már vagy 5 napja van mindjárt megjön érzésem. Ez nem szokott lenni máskor. Ha ilyen érzésem volt, akkor egy órán belül meg is jött. Én is gyakran rohangálok a WC-re.A mellem meg rettentően érzékeny! Nagyon bizakodom,már beleéltem magam. Holnap megyünk nyaralni. Ha hazaértünk, megírom mi lett a vége a tesztelésnek!:) Írj Te is, hogy mi a helyzet!
Szia kedves utolsó!!
Még nekem sem jött meg:) Majd csak kedd reggel akarok tesztelni. Bár nagy a kísértés. Nekünk is második baba lenne, nagyon szeretnénk:) Drukkolok hogy neked is és nekem is baba legyen. Krémes folyásom van, és a mellem nem fáj, viszont a bimbóm nagyon érzékeny lett. Majd írj, és kellemes nyaralást kívánok nektek!!
Első vagyok
Na mi lett az eredmény? :))) Remélem jó hír :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!