Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet terhesség? Gyors...

Ez lehet terhesség? Gyors válaszokat kérek!

Figyelt kérdés
1-én kellett volna megjönnie,de azóta is semmi.A ciklusaim borzasztóan összevisszák.Mielőtt megjönne a tünetek puffadás,mellnagyobbodás,érzékenység.Ezek közül csak a puffadást érzékeltem.Barátommal rendszeresen együttvagyunk,gumit használunk,de csak a dolgok közepétől,ritkábban végig.Semmi egyéb jelét nem vettem észre terhességnek,csak hogy késik.
2011. júl. 8. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Elsőként ... Nem vagyok hárpia. :-) Az, hogy elmondtam a véleményem erről, az egy dolog, ugyanis rengeteg olyan válaszadó van itt aki a saját példájával még buzdítja is a kérdezőt, hogy nyugodtan alkalmazza csak ezt a "védekezési" módszert hiszen megbízható ... Egyébként nem csak én pontoztalak le, ez szerintem jelent valamit. Azért írtam le amit leírtam mert az ilyen válaszokból következik az amit a végén is leírtam, hogy de hát ő is meg ő is meg ő is megszakítással védekezik, csináljuk mi is így, ha nekik nem jött össze, nekünk sem fog. De ahogy mondtam ez egyénfüggő. Valóban rengeteg pár évekig próbálkozik de vannak olyanok is akiknek azonnal összejön. Ezért nem szabad a véletlenre bízni. És igen, az a szerintem sokat jelent, hogy odatetted, ugyanis azzal közlöd, hogy ezt csak Te gondolod így és nem valós tényeken alapul a megállapításod. Igazad van, én nem tudhatom, hogy a srác előváladéka mit tartalmazott és stb. de én nem is írtam Neki, hogy 100%, hogy terhes vagy, hogy nem az, azt javasoltam amit mindenki tesz ilyenkor, tesztelést ... Köszönöm a jókívánságaidat, bármilyen hangnemben is szólnak én valóban boldog vagyok, hogy egészséges kisbabám lesz és csak azért nem szeretem amikor valaki ennyire pártolja ezt a módszert mert ahogyan írtam sokaknak így jön össze baba és sajnálom a többi kisbabát akiket elvetetnek, mert nem tudják megtartani. A szívem szakad meg értük, pláne így, hogy én is várandós vagyok. Semmi többről nincs szó és inkább tűnök "hárpiának" ahhoz, hogy esetleg hatása is legyen annak amit írok, hátha abból megérti a kérdező, hogy miért is nem szabad játszadozni mint, hogy baj legyen a vége. Szerintem ez egy elég nyomós indok ...

2011. júl. 9. 10:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Hárpia Kisasszony!:)

Tényleg jókívánságnak írtam amit írtam,nem cinikusan!Tényleg kívánom hogy boldog légy a babáddal!:)

Attól mert összeütköznek az ellenérvek még van szívem!:)

Persze,tudom hogy nyomatékosítani kell a "felelőtlen szexelőkben" hogy 2szer meggondolja mivel szórakozik!De itt már hiába a nagy szavak,ilyenkor már oly felesleges hirdetni az igét!Hülye volt,elvileg tudja is magától,most aggódhat aztán majd megoldja!Amint mondtad is csak a véleményt írhatjuk le neki,nincs jogunk pálcát törni felette!

Egyébként meg 2 szó hiányán vagy rossz használatán esünk egymásnak feleslegesen....:)

Na további szép napot neked(nektek)!Remélem bírjátok ezt a dög meleget!:)

2011. júl. 9. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!