Tegnap voltam UH-on számításom szerint 7 hetes a terhességem, mivel indukált így pontos a számítás. Az orvos szerint csak 5 hetes. Lehet ez?
Figyelt kérdés
Szikhólyag 2-mm. petezsák szabályos, embrionális jel még nem mutatható. jövő héten kontroll.remélem nem halt el a terhességem .kérem írjon aki már járt így2008. febr. 27. 12:05
1/3 anonim válasza:
Hät en k ugy järtam,hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra,akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz
2/3 anonim válasza:
Nem hinném hogy elhalt volna a terhességed csak azert mert a doki 5 heteset mondott es te 7 et.de ilyenen ne is gondokozz hisz nagyon kicsi az eselye..söt..az teny hogy nagyon pici még az embriod,de ne aggodj.jo babaväräst:)
3/3 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy elhalt volna a terhességed, inkább csak hogy nem 7 hetes vagy, ahogy te számoltad, hanem, még csak 5. (valszeg, ha elhalt volna, akkor lett volna egy erős vérzésed)
ha nem pontosan 28 naposak a ciklusaid, és ezért nem pont a 14. napon történt peteérésed, könnyen lehet, egy ekkora csúszás....
nekem ez előző terhességemmel az orvos elküldött uh-ra mert kb 10 hetes terhességet tapintott az Uh-n meg kiderült, hogy csak 8.
sokkal pontosabbak az ultrahang eredmények mint amit a menzesz időpontjából számolnak, vagy amit a doki ki tud tapintani, mert lehet a méhed nagyobb az áltagosnál.
szóval fel a fejjel és drukkolok a következőn már szívhang is lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!