A mellbimbóim körül sötétbarna lett és egyre több zöld ér jelenik meg a melleimen. Ez nem terhességi tünet?
Figyelt kérdés
A mensim tegnap múlt el.Nagyon álmatag és fáradt vagyok jó néhaány napja és a derekem fáj.Ma reggel vettem észre mintha sötétebb lenne a bimbóm környéke és most este fürdésnél vettem észre hogy mégsötétebb lett.Szerintetek mi lehet?2009. márc. 29. 21:32
1/3 anonim válasza:
Nekem ez peteéréskor is így van.
Lehet, hogy volt egy spontán peteérésed.
Vagy estleg nem lehetsz terhes?
A nők egy kis százalékában megjön akkor is, ha terhes, de akkor általába gyengébb, és kevesebb ideig tart.
2/3 anonim válasza:
Lehet terhességi tünet, de önmagában még nem feltétlen jelent terhességet. Semmi nem lehetetlen, de ha vérzésed a szokásos volt akkor kicsi a valószínűsége a terhességnek.
3/3 anonim válasza:
Én 12 hetes vagyok, és a mellbimbóm csak most kezd sötétedni. A terhesség elején még nem volt semmi változás, csak az erek látszódtak jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!