Legkésőbb ma kellett volna megjönnie, de nem akar megjönni. Teljesen elmúlt minden mensis érzésem. Ezelőtt vagy egy hétig nagyon fájt a hasam, derekam, görcsölt a méhem és erős mensis érzésem volt, de mára teljesen elmúlt. Még tegnap reggel erősen belenyillalt utóljára egyet a méhembe és ez volt az utolsó érzés. Ez lehet terhesség?
2009. márc. 29. 20:58
1/6 Grófházy válasza:
én egy tesztet biztosan csinálnék,persze ha lehetséges,hogy babás legyél
2009. márc. 29. 21:01
2/6 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi, hogy máris ilyen gyorsan válaszoltál. Persze lehetséges, hogy babás vagyok. Csak bizonytalan vagyok, mert semmilyen terhes tünetem nincs, csak egyszerűen nem akar megjönni. Pedig már napok óta tanponnal jártam dolgozni, mert minden percben fel voltam rá készülve. Fogalmam sincs, hogy most akkor mi van? Van valakinek ötlete? Létezik így terhesség?
2009. márc. 29. 21:04
3/6 Grófházy válasza:
1-es vagyok megint.
nekem sem volt semmilyen tünetem.gondolok cicifájdalomra..
Olyan "mindjártmegjön érzésem volt"
Mivel a nemvárt előtt - lett a tesztem,gondoltam azért van a "mindjártmegjön" érzés,mert meg fog jönni.
De nem jött meg.és aznap délután + lett.
Egy nap alatt a Hcg mennyiség megháromszorozódik a szervezetben.
Mégha halvány a csík,akkor is csík!!!
AZt a hormont a női test CSAKIS KIZÁRÓLAG terhesség esetén termeli.
2009. márc. 29. 21:08
4/6 anonim válasza:
IGEN!
Ilyen korán még csak így létezik.
Még éppen beágyazódhatott a baba, így még csak most kezdett hormont termelni(ha ott van, és terhes vagy), mikor elér egy bizonyos szintet a hcg a szervezetedben(ez a hormon, amit termel), csak akkor kezdesz tüneteket érezni, amiket a terhesség okoz, ez minimum 3 nap, de általában 2-3hét beágyazódástól.
Sok sikert!
Reggel tesztelj, és írj miújság!
2009. márc. 29. 21:15
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Még nem jött meg. Sajnos ma még nem tudok tesztet csinálni, mert nincs itthon és egyébként is megyek dolgozni. Holnap reggel tesztelek. Izgatott vagyok nagyon. Egyébként egy pici szédüléssel keltem ma. Nincs hányingerem, csak szédülök egy picit. Józan ésszel belegondolva ez csak pszichés tünet, mert késik. Ugye?
2009. márc. 30. 06:47
6/6 anonim válasza:
Én a tesztelés körüli napokban semmi tünetet nem éreztem, talán annyi hogy fáradtnak éreztem magam. Nálam a 6. héten kezdődtek a rosszullétek, na azt már észrevettem:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!