Kb 4 napja tartó barnázgatás mellett lehetek babás?
Figyelt kérdés
Mára nem vártam, de már teljesen feladtam a reményt, mert úgy gondoltam, ez a mensi előjele, de még nem jött meg(remélem nem is fog).Tegnap lett egy szellemcsíkos, szerintem negatív terhességi tesztem!Amúgy hasszúrkán kívül semmi tünetem, illetve talán pisilni is picit sűrűbben megyek.Szóval, szerintetek mi ez a hosszas barnázgatás?2009. márc. 29. 19:59
1/2 anonim válasza:
Semmi baj, mos kéne h mensizz, és a szervezeted emlékszik rá. Utalhat kisebb hormonelégtelenségre.
De a nők 20%-a barnázik, vagy kicsit vérzik az első terhességi hónapban.
Szerintem terhes lehetsz(a halvány csíkból kifolyólag).
Csinálj egy tesztet reggel!
Szurkolok, írd majd meg, hogy mi lett!
2/2 A kérdező kommentje:
Képzeld, ahogy leírtam a kérdést, pisilnem kellett és úgy tűnik ez már nem csak barnázgatás, mert már 2 csepp piros vér is volt a tisztaságin.
Holnap megyek a dokihoz beutalóért hormonvizsgálatra. Ez már a 11. sikertelen hónapunk!Szomorú vagyok!
Köszönöm a választ, ari vagy!:)
2009. márc. 29. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!