Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindkét petefészkemben 2-2...

Mindkét petefészkemben 2-2 tüsző van, de nem elég nagyok az UH-s doki szerint. Mik az esélyeim?

Figyelt kérdés
Jelenlegi ciklusom 3. napjától a 7.-ig Clostilbegytet szedtem, ma tartok a 12. napon és most jövök az ultrahangról. Mind két oldali petefészkembe 2 tüsző van, de az ultrahangos doki azt mondta, hogy lehetnének nagyobbak is. Most 15 mm-es mindegyik. Szerintetek van esély arra, hogy legyen ovulációm? Lehet, hogy még korai volt az UH? Szerintetek ilyenkor érdemes mindennap próbálkozni vagy elég minden másnap is. Azt hallottam, hogy a spermiumoknak nem árt, ha minden másnap van együtt az ember. Esetleg tudtok olyan gyógyteát, ami elősegíti a peteérést? Segítsetek a tanácsotokkal légyszi! Most nagyon kétségbe vagyok esve, hogy már megint nem jön össze a baba! Már több, mint 1 évre próbálkozunk! Előre is köszi válaszotokat!
2008. febr. 27. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:
teák: cickafark, palástfű, illetve vannak az aloés cuccok Royal Jelly, Berry, ezek nagyon jók.
2008. febr. 27. 11:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Agnus castus (barátcserje) tüszőrepedést elősegítő . babatervezok.othhona.net shopban rendelhető.
2008. febr. 27. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Jó kis torna, és óriási orgazmusok! :-)))))

Ne essél kétségbe, abból jó nem sülhet ki.

Szex, szex, szex!

2008. febr. 27. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!