Létezik a peteérés környéke körül pattanásosság?
Figyelt kérdés
Az arcom zsírosodik,és egy-két apró pattanás is megjelent,ciklusom 10. napján vagyok,ilyenkor szokott ez lenni.Ez baj?2008. febr. 27. 10:52
1/2 anonim válasza:
Nekem is előfordult, ha nagyon sok pattanás jön ki és zavar esetleg felkereshetsz bőrgyógyászt vagy kozmetikust.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem zavar,csak az érdekel,hogy egybeesik-e a peteéréssel,mert nem minden hónapban jönnek ki,álltalában azokban a hónapokban nincs,amikor a ciklusom 35 nap fölé nyúlik.Tehát akkor peteérésem sincs.Ezért kérdeztem,hogy lehet-e ez is jel,mert akkor legalább ebből is tudok következtetni,hogy van-e peteérésem.Ezért kérdeztem,hogy előfordul e hasonló másoknál is?
2008. febr. 27. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!