Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Laparoszkópiát csináltak...

Laparoszkópiát csináltak valakinél aki túlsúlyos volt?

Figyelt kérdés

Csinálnak ha akkora az úszógumim,hogy érdekesen menne át a tű? PCO-s vagyok és kövér mint egy ház.Mert ha vágnak a hasam alatt akkor sztem semmi értelme.Mire meggyógyul a seb arra újra teli lesz a petefészek.

Vagy nektek mi a véleményetek?

2009. márc. 29. 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ugyan kövér, de nekem is ez volt a problémám és laparoszkópiával oldották meg. Az egyik vágást a köldökön, a másik kettőt jobb és bal oldalon , közvetlenül a szemérembomb tetején ejtik. Így, ha végiggondolod, nem számítanak a plusz kilók, ezekhez a területekhez hozzáférnek akkor is.
2009. márc. 29. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja, és a sebek hamar gyógyulnak! Rendszeresen tornázom, de csak egy hetet hagytam ki, mert már nem fájt, nem okozott semmi problémát.
2009. márc. 29. 12:00
 3/10 A kérdező kommentje:
csak ugye az eső a köldök alatt megy..nah nekem baarroomi nagy hájamvan ott.. úgy is menne szted?
2009. márc. 29. 12:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem a köldök alatt, hanem a köldökön keresztül (így semmi látható nyoma nem marad).

Biztos, hogy menni fog, már csak azért is, mert akkor nem javasolta volna az orvos. Hiszen látott-vizsgált téged előtte. Csak nyugi! Meglátod, amint túl leszel rajta, rájössz, fölöslegesen paráztál!

2009. márc. 29. 14:30
 5/10 A kérdező kommentje:

nah ez egy kicsit bonyolult,a doki még nem látott,mivel akihez járok ,ő nem tudta megcsinálni az átjárhatóságit és mondta hogy menjek és kérjek HSG-t a kórházban.mivel ő nem rendel ott,és keressek egy bizonyos orvost,

ismerős segít beprotezsálni és mondta hogy az a doki ált. HSG helyett a laparoszkópiát csinálja,mert az jobb többet lehet megtudni,de a saját dokim ezt még nem tudja..

uhh szóval nem egyszerű..

2009. márc. 29. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Ugyan nem vagyok orvos, de duciság miatt miért utasítanának el? Különben is józan paraszti ésszel végiggondolva, nem is neked kell izgulnod a műtéti nehézségek miatt, azt majd megoldják az orvosok. (Hiszen nem te vagy az első, aki plusz kilókkal kerül műtétre.) Fel a fejjel!
2009. márc. 29. 19:55
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi,aranyos vagy:-) majd csak lesz valami akkor:-)
2009. márc. 29. 20:17
 8/10 A kérdező kommentje:
jól sejtettem a doki azt mondta ha lehet inkább nem csinálja,mert akkora a hasam hogy nem biztos hogy át tudja bökni..:D
2009. ápr. 2. 19:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom, és azért remélem megoldódik valahogy a problémád! Sok szerencsét hozzá!
2009. ápr. 3. 20:41
 10/10 A kérdező kommentje:
most HSG leszaztán endokrin kivizsgálás..hosszú lesz úgy érzem :(
2009. ápr. 3. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!