11/26 anonim válasza:
nekem ugyan ilyen volt! 5 nappal a nem várt előtt! minden reggel teszteltem, és erősödött szépen! úgyhogy drukk!
ja és a teszt is ilyen volt! gratula! :)
12/26 anonim válasza:
Gratulálok ! Ez napról napra márcsak erosodni fog.Bárcsak lenne nekem is legalább egy ilyen halványam :O) !!! Hányadik ciklusnapon vagy ?
13/26 anonim válasza:
Ez pozitív, igen. Drukkolok, hogy erősödjön, majd írd meg és tedd fel az erős pozitívat is!
14/26 anonim válasza:
mekem is halvány volt:(de ö már nem él elvetéltem:(
16/26 A kérdező kommentje:
10:46-os sajnálom ,remélem hamarossan boldog kismama leszel.Én 2 évet vártam sajnos nem tudom hogy hányadik napon vagyok mert mert pcos vagyok és hol van hol nincs.juniús 6-án volt pecsételésem utána nem volt semmi,csak a bal oldali petefészkem fájt nagyon.Ha az a pecsételés tüszőrepedés volt akkor kb olyan 2 hetes lehetek.
2011. júl. 6. 14:46
17/26 anonim válasza:
Pozi!:) Gratulálok.
A tenyereddel meg mit csináltál, hogy ilyen ronda?
18/26 A kérdező kommentje:
nem az én kezem,páromé :)
2011. júl. 7. 05:07
19/26 A kérdező kommentje:
holnap csinálnék tesztet,de nem tudom lenne e még értelme.Mind a 2 petefészkem szurkál és a méhem is olykor-olykor görcsölget és víz szerű folyásom van.Úgy voltam vele hogy rakok fel egy tampont mert nem volt nállam tisztasági és mikor kivettem ilyen rózsaszínes barnás folyás volt rajta,de nem vér mert nem volt szaga.Szerintetek ennyi volt??Vagy most mit csináljak ?vett a párom magnéziumot az jó?Nagyon kétségb vagyok esve.A melleim egyre jobban fájnak és az aluszékonyság is jelentkezett már
2011. júl. 7. 14:48
20/26 anonim válasza:
Menj dokihoz és irass fel utrogestant. A PCOS nők sok részénél sárgatestelégtelenség van. Ezzel tudod pótolni és nagyobb esélyt adni a baba megmaradására. Én is a pozi teszttől kezdve szedtem a 14. hétig. Tampont meg ne dugdoss, ha nincs vér. Lehet, hogy csak felsértettél ott bent valamit. De orvoshoz mindenképpen menj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!