Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elofordult mar valakivel,...

Elofordult mar valakivel, hogy terhes volt, de egyik teszt sem mutatta ki es nem voltak tunetei?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan es mikor derult ki, hogy ott a pocaklako?
2011. júl. 5. 09:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia.

Párom anyukájának nem volt semmi tünete. Se hányinger, se szédülés, se fáradékonyság se semmi. Annyi tünete volt, hogy a pulzusa magasabb volt a kelleténél.

Erre írt fel neki a doki nyugtatót és el is múlt. Karácsonyi és szilveszteri időszakban itta a szeszes italokat és semmi baja nem volt.

Januárban mondta, hogy késik neki a menstruációja 3-4napja és néha mintha kidudorodna neki a hasa. De csinált tesztet és az negatív lett.(hármat vagy négyet csinált). Elment a dokihoz két hét késés után.

Megvizsgálta a doki és azt mondta, hogy valami daganata van de azért menjen el ultrahangba.

Ott tudta meg, hogy 16hetes terhes.

Most van neki egy egy éves kislánya:)

2011. júl. 5. 17:21
 12/15 A kérdező kommentje:

Fura ez a sztori, de jo, hogy jol vegzodott. :)

Szerencse, hogy nem lett baja a babanak a nyugtatotol, amit felirtak. Na meg persze az italozastol.

Ezek szerint neki neki elso par honapban megjott, ha ket het keses utan mar 16 hetes volt meg gondolom nem tesztelgetett, hisz nem is sejtette.

2011. júl. 5. 18:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Hát nem sejtette, hogy terhes lehet.

De elvégeztek utána rajta minden vizsgálatot, mivel 40éves elmúlt.

Nem akarta a babát, mivel van 3felnőtt gyereke. De az abortuszt már egy orvos sem vállalta.

Decemberben még megjött neki.(addig folyamatosan)

Január 2án kellett volna neki megjönnie.

Január 16án meg közölték vele az ultrahangban, hogy 16hetes terhes.

Az orvos sem gyanította, hogy terhes lehet mivel a teszt negatívat mutatott. Főleg nem ennyire előrehaladott terhességet.

De ő végig szerencsés volt, mert egész idő alatt nem látszódott rajta, hogy pocakos és összesen 4-5kilót szedett fel ami a baba súlya volt.

2011. júl. 5. 18:54
 14/15 A kérdező kommentje:

Gondolom azert lett nega a teszt,mar annyira elorehaladott terhessegnel a teszt mar nem mutatja.

Esetemben ilyesmi nem allhat fenn. Nekem volt elozo mensim rendesen.

Szerencses, hogy csak annyit szedett fel, de rossz erzes lehet ugy teherbeesni, hogy mar egyaltalan nem tervezed. Ugy ertem mar benne vagy a korban, van par felnott gyereked....

2011. júl. 5. 20:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Marmint tudom, hogy parod anyukaja is menstrualt egy darabig, de ilyenkor azt mondjak a doki, hogy azok nem normal mensik, csak akinek amugyis gyenge a verzese, eszre sem veszi a kulonbseget. Nekem eros a verzesem es elozo honapban is az volt, 6 nap hosszu, mint altalaban. Semmi gyanus.
2011. júl. 5. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!