1 hete késik, vannak pozitív tesztjeim, de görcsölök is. Hétfőn leszek 5+1 hetes. Nem fog kinevetni a doki?
Tudom, hogy ilyen korán még semmit nem látni szinte, ezért félek, hogy kinevet a doki, ha elmegyek hozzá mert görcsölök. Peteérésem a 18. napon volt, úgyhogy fiatalabb a terhességem is pár nappal.
Már két terhességen túl vagyok, de egyiknél sem görcsöltem.
Azt ne írjátok, hogy szedjek magne b6ot,mert laktózérzékeny vagyok, és abban van.
Pihenni próbálok, de egy 1éves mellett nehéz.
Szia
Biztos nem fog kinevetni normál esetbe még ráérnél elmenni de ha nem érzed jól magad akkor ne várjál
Az csak természetes, hogy ha nem érzed jól magad, akkor orvoshoz fordulsz! Nyilván,mert ő a szakember, és inkább ő nyugtasson meg! Ezen semmi vicces nincsen! Bár sógornőm is előbb ment volna dokihoz...Ő is görcsölt és görcsölt, nem érezte jól magát és kiderült, hogy méhen kívüli terhessége van.. Utolsó pillanatban ment dokihoz, de sajna már így sem tudták megmenteni az egyik petefészkét. A görcsök nem játékok! Ő meg tudja nézni a picit, hogy hol tapad, és nem e nyom valami ideget,, vagy hasonlót és tud ajánlani megfelelő gyógyszer.
Jó babavárást, és kitartást! Gratulálok a pozitív teszthez!
Holnap elmegyek dokihoz mindenképpen.
Ma reggel óta folyamatosan érzem a mindjárt megjön érzést.
Nem görcsölök, csak olyan fura a méhem. Fortyog, feszül, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!