15 éves vagyok volt 1 elhalt terheségem lehet még majd ezek után gyerekem?
A kérdésedre a válasz:
Igen, valószínű lehet gyereked.
A véleményemet megtartom magamnak..
Szerintem sem vagytok korrektek.
A kérdező nem tehet arról, hogy pl. a 27 évesnek nem jön össze a baba. Amikor a 27 éves 15 volt, valószínűleg ő is könnyebben teherbe tudott volna esni, és most ettől a vetéléstől függetlenül az is lehet, hogy a kérdező majd 27 évesen ugyanolyan nehézségekbe ütközik, mint a most 27 éves válaszoló.
Nem kell elítélni, lehet, hogy baleset volt, lehet, hogy felelőtlenség, de egy biztos, akármelyik is történt, a kérdező tehet róla a legkevésbé. Ne őt szidjátok! Ha baleset történt, nem tehet róla, ha felelőtlenség, akkor sem. Mert senki nem születik felelősségteljesen. Azt az iskolában és a szüleitől kellene megtanulnia.
És kérdező, igen, nagyon valószínű, hogy lehet majd gyereked. Ha esetleg nem, akkor pedig nagyon-nagyon kevés az esélye, hogy köze lesz ehhez a vetélésedhez.
Fel tudjátok fogni??? Nem abortusza volt, hanem elhalt a magzata!
Lehet, hogy védekeztek, lehet hogy felelőtlenségből csúszott be, de valószínűleg kihordta volna!
Igen, fel tudom fogni, túl vagyok egy elhalt terhességen, tudom milyen hatalmas lelki fájdalom!!!
És ezért írom, hogy egy 15 évesnek NEM KÉNE SZEXELNIE, mert nem kéne ilyen kislányként ilyen lelki fájdalmakat átéreznie!!!!!!!!
Nem érdekel, hogy védekezik-e egy 15 éves vagy nem, NEM KÉNE SZEXELNIE!!!!!
Ha meg erőszakról lenne szó, ahogy valaki felvetette, akkor meg ki kéne herélni azt a perverzet aki ilyet képes tenni egy kislánnyal!!
Lehet lepontozni, nem érdekel!
Nem neked szántam, hanem azoknak, akik semmi tanácsot nem adtak, csak ócsárolták a kérdezőt.
Szerintem most a legutolsó, amire szüksége van, azok ezek a bölcseletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!