Két napja hagytam abba a fogamzásgátlót, mert megmozdult a pici. Amire nem is számítottam. De most megjött olyan enyhe rózsaszín halvány pirosas és kevés. Mitől jött most meg, nem árt a babának?
Figyelt kérdés
még nem biztos hogy az mert még nem voltam dokinál, csak érzem hogy valami mocorog)2009. márc. 27. 15:01
11/37 anonim válasza:
Ne haragudj,de hogy nem vetted észre,hogy terhes vagy? Ha babás vagy igen csak benne vagy a javában,nem hiszem,hogy minden tünet nélkül.Gondolok itt a mellre,hasra meg egyébre... És tényleg vegyél egy tesztet.
12/37 anonim válasza:
Hát vannak érdekes dolgok,az már biztos!Elég sok mindenkitől hallani mostanában,hogy fogi meg spirál mellett terhes lesz valaki!Van,aki meg védekezés nélkül se esik teherbe!Ez aztán tök jó!
13/37 anonim válasza:
Voltál már terhes? Lehet egyebet érzel a hasadban és nem a baba mozgását.Tesz és nődoki azonnal.
Ha úgy van ahogy állítod-bár én kétlem azt-,akkor azért jött meg mert vetélsz.
14/37 A kérdező kommentje:
Voltak enyhe tüneteim. Hányinger szédülés a melleim is megnőttek egy kicsit de mikor megjött utána nem foglalkoztam vele. A vetélés különben is erős görcsökkel jár meg darabos főleg ha már nagyobb a baba. Meg akkor már nem mocorogna de ma is éreztem. 3.5 kilót híztam, de ennek se tulajdonítottam nagy jelentőséget, azt hittem a gyógyszertől.
2009. márc. 27. 15:42
15/37 anonim válasza:
Gyorsan csinálj egy tesztet,és kiderül,hogy terhes vagy e.Ha eddig is megjött,min.4x,akkor most mi baja lehetne?Van olyan is,aki végig menstruál.De ezt a baba dolgot tisztázd egy tesztel,és utána ha +,akkor irány a doki!
Írd meg légyszi,mi lett a teszt eredménye!
16/37 anonim válasza:
Ilyet még nem is hallottam. Menj a dokihoz, nagyon remélem nincs semmi baj, mindenképpen írj, ha visszajöttél a dokitól. A rózsaszines pecsételés lehet attól van mert 2 napja abbahagytad a gyógyszert nem? De a dokinál biztos mindenre választ kapsz!! Majd jelentkezz!
17/37 anonim válasza:
Jó tényleg fura,de ha még nem voltál terhes,érthető,hogy nem ismerted fel a tüneteket,ha meg megvolt végig pláne nem gondolhattad.szerintem minél előbb menj el dokihoz,nehogy gond legyen.minden jót!
18/37 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a válaszokat. De szerintem csak azért jött meg mert felborult a hormon háztartásom hogy abba hagytam a gyógyszert.
2009. márc. 27. 16:06
19/37 anonim válasza:
Nem is irsz semmit a babarol, csak azzal vagy elfoglalva, hogy miert jott meg a verzesed! Ki erti ezt?
Menjel el a gyogyszertarba, vagy Dm-be, Rossmannba, es vegyel tesztet, csinald meg. Irjal mi lett!
20/37 anonim válasza:
akkor nem kizárt hogy a baba mocorog,na de nem voltak tüneteid??valaminek csak kellett hogy változzon a csökkent mensin kivül !megkérdezhetem hány éves vagy? de tényleg ne várj menj el dokihoz ö egyböl megmondja mi lehet,nem érdemes találgatni.minden jót kivánok neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!