Menszi előtt ha emelkedik a hő az tuti baba? És ha nem emelkedik és nem csökken?
Persze, szívesen:
Sokan mondták, hogy nagyon egysíkú, de a babtervezőkön van olyan, ahol lassan emelkedik és nem sokat és mégis lehet babás. Most már nem tudom, mit gondoljak.
Nem a 11 .nap hanem a 16-17.nap lehetett a pé,ha volt egyáltalán.Mert 30 napos ciklusnál kétes h 11.nap már ovulűlj
A 37 fok hő azt mutatja h volt,de nem rég.Utána fennt kell maradjon.Ha most neked nem esik vissza akkor jó,de ha visszaesik akkor ez a ciklus eddig még terméketlen.
Kivétel mindig van.Én is láttam olyan görbéket h Jajj és babás volt végül.De ritka.
A 16:37-esnek! :-)
Felső sorban: Chart Gallery, Aztán a linkek között középtájt: Find charts like yours, kiválaszthatod, hogy mi szerint szeretnél keresni: ovulációs nap, cover line, vagy egyszerre többet is bejelölhetsz. Aztán az oldal alján rákattintasz a "search"-re. Ha több mint egy hónapja regisztráltál, akkor már nem tudsz keresni, mert csak egy hónapig vagy VIP felhasználó, utána fizetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!