Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menszi előtt ha emelkedik a...

Menszi előtt ha emelkedik a hő az tuti baba? És ha nem emelkedik és nem csökken?

Figyelt kérdés
Mit jelent az egysíkú görbe? Ha egyáltalán nem emelkedik a pé után vagy ha csak keveset (0,2-0,3) akkor is egysíkú? És abból nem is lehet baba?
2009. márc. 27. 11:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha nem emelkedik, csak ne essen le a hő. Felteszed a görbédet?
2009. márc. 27. 11:54
 2/11 A kérdező kommentje:

Persze, szívesen:

[link]

Sokan mondták, hogy nagyon egysíkú, de a babtervezőkön van olyan, ahol lassan emelkedik és nem sokat és mégis lehet babás. Most már nem tudom, mit gondoljak.

2009. márc. 27. 12:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy nem húzta be a cover linet. Nekem sem szokott túl sokat emelkedni, és láttunk már több ilyen babát is. Esetleg regisztrálj a fertilityfriend-en, ott be tudod állítani, hogy hozza ki a hozzád hasonló görbéket. Remélem segít! :-))
2009. márc. 27. 12:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Behúzta 36.6-ra. megpróbálom akkor amit írtál, köszi
2009. márc. 27. 12:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat, akkor csak én nem láttam, mert egy kicsit homályos volt az ábra! Jó böngészést neked!
2009. márc. 27. 12:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Hány napos a ciklusod?
2009. márc. 27. 16:05
 7/11 A kérdező kommentje:
30 napos általában, de legutóbb 51 napra jött meg, mert egy hormongyógyszert szedtem.
2009. márc. 27. 16:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy kérdezek! A 12.05-től szeretném megkérdezni, hogy hol lehet beállítani, hogy hozza ki a hozzám hasonló görbéket? Az angolom nagyon minimum, nem értem csak az alap dolgokat tudom használni. Köszönöm ha válaszolsz és mégegyszer bocs.
2009. márc. 27. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem a 11 .nap hanem a 16-17.nap lehetett a pé,ha volt egyáltalán.Mert 30 napos ciklusnál kétes h 11.nap már ovulűlj

A 37 fok hő azt mutatja h volt,de nem rég.Utána fennt kell maradjon.Ha most neked nem esik vissza akkor jó,de ha visszaesik akkor ez a ciklus eddig még terméketlen.

Kivétel mindig van.Én is láttam olyan görbéket h Jajj és babás volt végül.De ritka.

2009. márc. 27. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:

A 16:37-esnek! :-)

Felső sorban: Chart Gallery, Aztán a linkek között középtájt: Find charts like yours, kiválaszthatod, hogy mi szerint szeretnél keresni: ovulációs nap, cover line, vagy egyszerre többet is bejelölhetsz. Aztán az oldal alján rákattintasz a "search"-re. Ha több mint egy hónapja regisztráltál, akkor már nem tudsz keresni, mert csak egy hónapig vagy VIP felhasználó, utána fizetni kell.

2009. márc. 30. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!