Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Április 1-ére nem várom! Ti...

Április 1-ére nem várom! Ti mit éreztek?

Figyelt kérdés
Nekem volt 1 napig picit menzis érzésem!És a petefészkem szurkált napikig és kicsit feszült a méhem!Este van krmées folyásom reggel nincs
2009. márc. 27. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
En szintem 1-re nem varom. Haaaat nekem sajnos az egvilagon semmi tunetem nincs. Le is vagyok torve mint a bili fule. :( NIncs folyasom de meg a cicim sem faj egyaltalan. Mondjuk ez erdekes mert nekem mensi elott mindig megduzzadtak es erzekenyek lettek egy picit de most meg ez sem. Ugyhogy nallam barmi lehet. Te mikor tesztelsz? En megvarom a nemvart napjat de az is lehet, hogy csak kedden. Nagyon felek a negativ eredmenytol habar a tuneteim nincsenek ugyhogy jobb ha lelkileg felkeszulok. :( Pozitiv tesztet kivanok neked!!!!
2009. márc. 27. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocsi nem keddet akratam irni csak mar tiszta dilis vagyok. :) Szoval tesztelni a nemvart napjan szerdan vagy pedig csutortokon fogok. :)
2009. márc. 27. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 1.-re nem várom.Semmi tünet.19 napon voltam dokinál azt mondta h jó vastag a méhnyálkahártya, de nem tudom ezt most mire véljem, nem mérte meg.Semmi tünet nincs pedig ilyenkor már vizes folyásom szokott lenni, mostmeg krémes, de én már nem bizakodok.Te mikor tesztelsz??

2009. márc. 27. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 1-2 körül nem várom. Nálam sincs semmi, egy picike krémes folyás, de csak mától, eddig száraz voltam. Én is felkészültem már lelkiekben a mensire.:-(
2009. márc. 27. 18:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Én úgydöntöttem nem tesztelek csak ha 1 hetet késik!Mert ha tesztelek és nega akkor azon is eleszek keseredve ha nincs menzi!Ésha megjön akkor megprobálom ugy felfogni hogy legalább meg jött új hónap elé nézek megint!Deha nemjön meg akkor meg nagyon nehéz mert még új hónap elé sem tudok nézni.!Szóval csakmegjön ha nincs baba de akkor kb 2-3 nap mire megjön akkor depis leszek addig.
2009. márc. 27. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!