Lehetek babocas? Szerdan kellet volna megjonnie de nem erzek
semmit? Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
Ezt ugy ertem, hogy semmi a menzire utalo jelet, de a babara sem, annyit, hogy neha mindjart megjon erzesem van, neha semmi. Nem neztem a homet, sem a mehemet, mert oszinten megmondva terveztunk babat, de ugy voltam vele, nem sikerulhet elsore, igy nem is gondoltam ra. Most viszont kicsit meginogtam, hogy mi van. A ciklusaim mindig rendszeresek, lassan egy eve nem szedek fogamzasgatlot. Volt valakinek ilyen rtapasztalata mar? Megkoszonom a segitsegeket!
2009. márc. 27. 10:33
1/9 anonim válasza:
szia.
Ha szerdán kellett volna megjönnie akkor már késik 2 napja és a teszt már kimutatná , én a helyedben tesztelnék egyet , és nagy eséllyel lenne már poz az eredmény ha tényleg nem szokott késni.
Írd majd meg az eredményt , drukkolok neked. :-))
2009. márc. 27. 10:36
2/9 anonim válasza:
Miért ne lehetnél kismama. Az sem feltétel, hogy az elmaradás körüli időben legyen valami nem szokásos tünet. A késés felettébb gyanússá teszi a dolgot. Ha türelmes vagy akkor várhatsz még pár napot a teszteléssel, ha nem annyira vagy türelmes akkor tesztelhetsz is akár....
2009. márc. 27. 10:38
3/9 anonim válasza:
én elsőre babás lettem, amikor elkezdtük a babaprojektet. héfőre vártam volna a vérzésem, és vasárnap a reggeli pisből már pozitívat teszteltem. még elég halvány, de kétcsíkos volt! szerdán a 2. teszten már erősebben látszott. már nyugodtan tesztelhetsz :) sikeres babásodást, boldog terhességet kívánok!
2 hónapos picuri anyukája
2009. márc. 27. 10:41
4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Es ma veszek tesztet, aztan holnap tesztelek. Majd megirom az eredmenyt. annyi tunetem meg van, hogy a hasam fel van fujodva, de persze ez lehet a menzitol is, a masik ami viszont nem a megszokott az a feher folyas. Hol ilyen hol olyan.
Megegyszer koszonom a valaszokat. es nektek is jo babazast!
2009. márc. 27. 10:57
5/9 A kérdező kommentje:
Bocsanat, nem a menzitol, hanem, hogy akar megjon
2009. márc. 27. 10:58
6/9 anonim válasza:
Szerintem is holnap tesztelhetsz nyugodtan! Ha sosem késik akkor pedig bizony simán lehetsz babás:) Tüneteket pedig nem érez mindenki, én sem éreztem semmit. Megy a drukk!
12 hetes kismama:)
2009. márc. 27. 10:58
7/9 anonim válasza:
én sem éreztem semmit az elsö terhességemnél,nemis tudtam hogy babás vagyok a 7héten jöta hányás!tesztelj!most hugicát akarnánk,és nekemis késik már 9napja holnap tesztelek,2nap késés után a tesztem nega.volt!nekemis megjön érzésem van néha,de semmi szerencsére!amúgy nincs más tünetem.
Sziasztok! Teszteltem! sajna negativ! Es az elobb meg is jott, pedig azert remenykedtem. Na mindegy van meg idom. Nektek pedig jo babazast, a probalosoknak, sok sikert! Es koszonom a valaszaitokat nagyon!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!