Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek babocas? Szerdan...

Lehetek babocas? Szerdan kellet volna megjonnie de nem erzek semmit? Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Ezt ugy ertem, hogy semmi a menzire utalo jelet, de a babara sem, annyit, hogy neha mindjart megjon erzesem van, neha semmi. Nem neztem a homet, sem a mehemet, mert oszinten megmondva terveztunk babat, de ugy voltam vele, nem sikerulhet elsore, igy nem is gondoltam ra. Most viszont kicsit meginogtam, hogy mi van. A ciklusaim mindig rendszeresek, lassan egy eve nem szedek fogamzasgatlot. Volt valakinek ilyen rtapasztalata mar? Megkoszonom a segitsegeket!
2009. márc. 27. 10:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

szia.

Ha szerdán kellett volna megjönnie akkor már késik 2 napja és a teszt már kimutatná , én a helyedben tesztelnék egyet , és nagy eséllyel lenne már poz az eredmény ha tényleg nem szokott késni.

Írd majd meg az eredményt , drukkolok neked. :-))

2009. márc. 27. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetnél kismama. Az sem feltétel, hogy az elmaradás körüli időben legyen valami nem szokásos tünet. A késés felettébb gyanússá teszi a dolgot. Ha türelmes vagy akkor várhatsz még pár napot a teszteléssel, ha nem annyira vagy türelmes akkor tesztelhetsz is akár....
2009. márc. 27. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

én elsőre babás lettem, amikor elkezdtük a babaprojektet. héfőre vártam volna a vérzésem, és vasárnap a reggeli pisből már pozitívat teszteltem. még elég halvány, de kétcsíkos volt! szerdán a 2. teszten már erősebben látszott. már nyugodtan tesztelhetsz :) sikeres babásodást, boldog terhességet kívánok!

2 hónapos picuri anyukája

2009. márc. 27. 10:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Es ma veszek tesztet, aztan holnap tesztelek. Majd megirom az eredmenyt. annyi tunetem meg van, hogy a hasam fel van fujodva, de persze ez lehet a menzitol is, a masik ami viszont nem a megszokott az a feher folyas. Hol ilyen hol olyan.

Megegyszer koszonom a valaszokat. es nektek is jo babazast!

2009. márc. 27. 10:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocsanat, nem a menzitol, hanem, hogy akar megjon
2009. márc. 27. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is holnap tesztelhetsz nyugodtan! Ha sosem késik akkor pedig bizony simán lehetsz babás:) Tüneteket pedig nem érez mindenki, én sem éreztem semmit. Megy a drukk!

12 hetes kismama:)

2009. márc. 27. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:
én sem éreztem semmit az elsö terhességemnél,nemis tudtam hogy babás vagyok a 7héten jöta hányás!tesztelj!most hugicát akarnánk,és nekemis késik már 9napja holnap tesztelek,2nap késés után a tesztem nega.volt!nekemis megjön érzésem van néha,de semmi szerencsére!amúgy nincs más tünetem.
2009. márc. 27. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:
szia az elözö vagyok.ma teszteltem nega.Reméllem neked sikerül!minden jót kívánok neked.
2009. márc. 28. 07:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Teszteltem! sajna negativ! Es az elobb meg is jott, pedig azert remenykedtem. Na mindegy van meg idom. Nektek pedig jo babazast, a probalosoknak, sok sikert! Es koszonom a valaszaitokat nagyon!
2009. márc. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!