Lelkiismeretek orvost keresek Kistarcsa környékén! Kit tudtok ajánlani?
Már 1,5 éve egy helyben toporgunk, kezdek kétségbe esni.
Túl vagyok 3 hónap Closti kúrán, mellette Bromocriptin. Volt két vetélésem, spontán peteérésből lettek!
Tegnap voltam megint vérvételen, mindenem jó, mégsincs peteérés?!
Szeretnék végre olyan orvost, aki tényleg mindent megpróbál!
Bár nem Kistarcsán, de az Örstől kb 5 percre gyalog rendel az én orvosom is, Dr. Timmermann Gábor. Egy HÉV, és itt is vagy, ennél még nekem is több ideig tart, pedig Pesten lakom. Ő is dolgozik a családtervezőben is, a Bolgárkerék utcában, és most a rendelője is ideiglenesen ott van, onnan a Bolgárkertész utcába költözik, ami egy sarokra van a Bolgárkertésztől. Bár nála a SOTE szülészetén lehet, az már picit messzebb van Kistarcsától.
A honlapja: [link] Ha gondolod leírom a vizsgálati árait e-mailben, ami március 2-án még érvényben volt.
Köszönöm a válaszokat!
2-ik válaszolónak:
Igen, nagyon hálás lennék, ha megírnád ezeket! Köszönöm szépen előre is!
Írtam e-mailt. A 2. voltam. Én ezekből az vizsgálatokból az alap + ultrahangot és a rákszűrést vettem igénybe, és tényleg ezt is fizettem, tehát az árak nem csak tájékoztató jellegűek. Azóta voltam nála már a családtervező központon keresztül is, amit Ő ajánlott, mikor mondtam, hogy babát szeretnénk.
Remélem már nemsokára kész lesz a rendelője, mert a mostani tényleg csak ideiglenes. Igaz, Czeizel Endre a másik doki, aki ott rendel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!