Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lelkiismeretek orvost keresek...

Lelkiismeretek orvost keresek Kistarcsa környékén! Kit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Már 1,5 éve egy helyben toporgunk, kezdek kétségbe esni.

Túl vagyok 3 hónap Closti kúrán, mellette Bromocriptin. Volt két vetélésem, spontán peteérésből lettek!

Tegnap voltam megint vérvételen, mindenem jó, mégsincs peteérés?!

Szeretnék végre olyan orvost, aki tényleg mindent megpróbál!

2009. márc. 27. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló gondjaim voltak 6 éve, de nekem egy hüvelykúpos kezelés és az első havi Clostybegyt után sikerült teherbe esnem.Nekem akkor Gasztonyi Zoltán volt az orvosom, ő nagyon nagy fej, a Családtervezési központban dolgozik Bp-en a Bolgárkerék úton és akkoriban az István kórházban szültem nála.Azóta már más orvosnál szülöm a 3. babómat, de az első teherbeesésemet nagyrészt neki köszönhetem-ezért örök hála-csak a szülésnél kicsit jobban is odafigyelhetett volna rám.De mivel te Kistarcsai vagy a Nagytarcsai kórházban vezetett le szüléseket dr. Fábián István, neki viszont Bp-en Mátyásföldön egy magánklinikán van a magánrendelése.Ő is egy nagyon jó szakember engem nőgyógyászati panaszokkal kezelt sikeresen, amire más orvos nem volt képes.Neki nem tudom a számát, csak azt tudom, hogy a Stéhlich magánklinikán rendel.
2009. márc. 27. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Bár nem Kistarcsán, de az Örstől kb 5 percre gyalog rendel az én orvosom is, Dr. Timmermann Gábor. Egy HÉV, és itt is vagy, ennél még nekem is több ideig tart, pedig Pesten lakom. Ő is dolgozik a családtervezőben is, a Bolgárkerék utcában, és most a rendelője is ideiglenesen ott van, onnan a Bolgárkertész utcába költözik, ami egy sarokra van a Bolgárkertésztől. Bár nála a SOTE szülészetén lehet, az már picit messzebb van Kistarcsától.

A honlapja: [link] Ha gondolod leírom a vizsgálati árait e-mailben, ami március 2-án még érvényben volt.

2009. márc. 27. 11:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2-ik válaszolónak:

Igen, nagyon hálás lennék, ha megírnád ezeket! Köszönöm szépen előre is!

2009. márc. 27. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Én dr. Surányi Tiborhoz járok, nagyon meg vagyok vele elégedve. Kistarcsán dolgozik a kórházban, de a 16. kerületben van magánrendelése. Nagyon lekiismeretes, ő műtött engem tavaly novemberben, és szülni is nála szeretnék, ha végre összejön a baba! :-)
2009. márc. 27. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Írtam e-mailt. A 2. voltam. Én ezekből az vizsgálatokból az alap + ultrahangot és a rákszűrést vettem igénybe, és tényleg ezt is fizettem, tehát az árak nem csak tájékoztató jellegűek. Azóta voltam nála már a családtervező központon keresztül is, amit Ő ajánlott, mikor mondtam, hogy babát szeretnénk.

Remélem már nemsokára kész lesz a rendelője, mert a mostani tényleg csak ideiglenes. Igaz, Czeizel Endre a másik doki, aki ott rendel :D

2009. márc. 27. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!