Nagyon sok terhes tünetem volt, ma reggel viszont megszűntek. Érdemes volna terhességi tesztet csinálnom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagy dilemmàban vagyok most.Nagyon sok terhes tünetem volt ès a höm is ezt igazolta.Ma reggel viszont 36,7-re esett vissza ès megjött.Most dèlutàn meg ugy làtom hogy elàllni kèszül ès barna szine van.Kivàncsiságbol megmértem most a höm 37,1. Most mi ez? Tanàcstalan vagyok mert màr reggel ugy voltam vele hogy okè majd a köv.ciklusban összejön. De most ilyenkor mi van? Volt valaki igy? Beteg lehetek?2008. febr. 25. 17:33
1/5 anonim válasza:
Szia! Ezek mind terhességre utaló jelek. Milyen volt a mensid? Csak "barnáztál", semmi vér?
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Èn vagyok a kèrdezö. Elèggè fura mert nem vèr hanem barna de nem csak egy pötty annàl egy kicsit több de nem vèr. Most meg kevesebb. Nem èrtem. A cicim meg kevèsbè èrzèkeny, mint volt.Szerinted van mèg remèny a babàra?
2008. febr. 25. 18:47
3/5 anonim válasza:
Van,ha nem véreztél, akkor van esély! Teszet csináltál már? (az egyik barátnőm teljesen ugyanígy volt, mint te, már 3 hónapos a kisfia:)
4/5 A kérdező kommentje:
Szia!Nem teszteltem mèg mert ez ma törtènt ès törtènik velem.Nem vèr hanem barnàzàs.Fura izomlàz szerü fàjdalom van a derekamnàl ès elöl a hasimnàl.
2008. febr. 25. 18:58
5/5 anonim válasza:
Holnap reggel tesztelj, mindenképp! Szorítok neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!