Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha totál rendszertelen a...

Ha totál rendszertelen a havim akkor is lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Szeptember óta fogyókúrázom.Azóta egyszer október közepe helyett decemberbe jött meg és akkor vt meg utoljára.Azóta jan.-ba és februárba nem jött meg,de február végén lefeküdtem a barátommal.(védekeztünk meg minden,csak nagyon félek)Azóta nem jött meg.Jövőhéten megyek orvoshoz,csak már iszonyatosan ideges vagyok.Ugye így kicsi az esély arra,hogy terhes vagyok?
2009. márc. 26. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem védekeztetek, simán lehetsz kismama. Van egy ismerősöm 4-5 havonta menstruált egész életében, egyszerűen "rosszul van összerakva", nincs semmilyen betegsége, viszont már van 2 szép fia.
2009. márc. 26. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát, így kicsi az esély, de nem lehetetlen!!

Nekem is össze-vissza jött meg, hónapokat kihagyott, mégis sikerült a baba.

De az a valószínűbb, hogy a fogyókúra jól felborította a hormonrendszeredet! Megkérdezhetem, hogy milyen típusú fogyit csinálsz? (csak mert én is fogyózom, de nekem ez kifejezetten jó a babához...)

2009. márc. 26. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Jaj, de figyelmetlen vagyok, hisz írod, hogy védekeztetek. Akkor ha nem történt semmi baki pl. óvszernél, akkor kevés rá az esély. Bocsi
2009. márc. 26. 20:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Próbálok egészségesen enni.Nem eszek 6 után és próbálok 800-1000kcal-nál nem többet enni 1 nap. 6 kgt fogytam.Védekeztünk,csak akk is nagyon ideges vagyok,hogy "mi van ha..."
2009. márc. 26. 20:44
 5/7 A kérdező kommentje:
ja és azt elfelejtettem odaírni,hogy előtte már köbö 3 éve be volt állva 21 napra.
2009. márc. 26. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Én is elsiklottam afelett, hogy védekeztetek! Ezen az oldalon ez elég ritka, pláne a parázós kérdéseknél... :))

1000 kalória nagyon kevés. Nemcsoda, hogy felborult a ciklusod. Így nincs peteérésed, az tuti, ez addig jó, míg babát nem terveztek, de aztán vissza kell fordítani, és nem koplalással, hanem tornával megtartani a kívánt kilókat.

2009. márc. 26. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
van eslény de nagyon nagyon kicsike!én aztjavaslom keress fel egy dokit!mert ha nincs menzi nincs peteérés sem .Ésha van menzi attól még nem biztos hogy van peteérés.
2009. márc. 26. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!