Ha totál rendszertelen a havim akkor is lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Szeptember óta fogyókúrázom.Azóta egyszer október közepe helyett decemberbe jött meg és akkor vt meg utoljára.Azóta jan.-ba és februárba nem jött meg,de február végén lefeküdtem a barátommal.(védekeztünk meg minden,csak nagyon félek)Azóta nem jött meg.Jövőhéten megyek orvoshoz,csak már iszonyatosan ideges vagyok.Ugye így kicsi az esély arra,hogy terhes vagyok?2009. márc. 26. 20:31
1/7 anonim válasza:
Hát, ha nem védekeztetek, simán lehetsz kismama. Van egy ismerősöm 4-5 havonta menstruált egész életében, egyszerűen "rosszul van összerakva", nincs semmilyen betegsége, viszont már van 2 szép fia.
2/7 anonim válasza:
Hát, így kicsi az esély, de nem lehetetlen!!
Nekem is össze-vissza jött meg, hónapokat kihagyott, mégis sikerült a baba.
De az a valószínűbb, hogy a fogyókúra jól felborította a hormonrendszeredet! Megkérdezhetem, hogy milyen típusú fogyit csinálsz? (csak mert én is fogyózom, de nekem ez kifejezetten jó a babához...)
3/7 anonim válasza:
Jaj, de figyelmetlen vagyok, hisz írod, hogy védekeztetek. Akkor ha nem történt semmi baki pl. óvszernél, akkor kevés rá az esély. Bocsi
4/7 A kérdező kommentje:
Próbálok egészségesen enni.Nem eszek 6 után és próbálok 800-1000kcal-nál nem többet enni 1 nap. 6 kgt fogytam.Védekeztünk,csak akk is nagyon ideges vagyok,hogy "mi van ha..."
2009. márc. 26. 20:44
5/7 A kérdező kommentje:
ja és azt elfelejtettem odaírni,hogy előtte már köbö 3 éve be volt állva 21 napra.
2009. márc. 26. 20:45
6/7 anonim válasza:
2. vagyok. Én is elsiklottam afelett, hogy védekeztetek! Ezen az oldalon ez elég ritka, pláne a parázós kérdéseknél... :))
1000 kalória nagyon kevés. Nemcsoda, hogy felborult a ciklusod. Így nincs peteérésed, az tuti, ez addig jó, míg babát nem terveztek, de aztán vissza kell fordítani, és nem koplalással, hanem tornával megtartani a kívánt kilókat.
7/7 anonim válasza:
van eslény de nagyon nagyon kicsike!én aztjavaslom keress fel egy dokit!mert ha nincs menzi nincs peteérés sem .Ésha van menzi attól még nem biztos hogy van peteérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!