Mitől áll le egy 20 éves nőnek a menszesze, hogy hormon pótló gyógyszert kell szednie?
Figyelt kérdés
Eddig minden hónapban megvolt ált. 10-ke körül de ebben a hónapban nem jött meg elmentem nőgyógyászhoz ma , hogy vizsgáljon meg hátha babát várok,erre ezt a tényt teljessen kizárta és feírt nekem egy gyógyszert"duphaston-t"azt mondta ennek el kell inditania de ha nem akkor feltétlen menjek vissza hozzá.Lehet hogy meddő vagyok/lettem?Írjatok minnél elöbb2009. márc. 26. 13:49
1/7 anonim válasza:
Szia!Dehogyis lettél meddő!!!Ez a gyógyszer majd szépen helyrehozza a ciklusod,nyugi rendbejön.
2/7 anonim válasza:
Szerintem erre a kérdésedre konkrét választ nem fogsz kapni most tőlünk. Ahhoz, hogy kiderüljön mi a problémád, alapos kivizsgálásra van szükséged, ebben pedig az orvosod fog tudni segíteni. lehet PCO is, de az is lehet hogy most egyszer kimaradt csak.
3/7 A kérdező kommentje:
December körül szeretnénk intenziven próbálkozni a gyermek áldással szerintetek addigra rendbe jövök?
2009. márc. 26. 14:40
4/7 anonim válasza:
Szerintem addigra mindenképpen, ha most rendesen kivizsgálnak és rendbeteszik, ha van mit!
5/7 anonim válasza:
Óh, ilyen van, ne aggódj! Ha eddig rendszeres volt, akkor ezt most csak egy pihenés, egy évszakváltás, egy kezdődő influenza, amiből nem lett semmi, stressz, stb... ilyenek okozhatták!
6/7 A kérdező kommentje:
Igaza volt az egyik válaszolónak és PCOt diagnosztizáltak,
2012. jún. 26. 13:49
7/7 anonim válasza:
4. vagyok. Sajnálom. :( Van egy PCO-s barátnőm, ő is ritka mensivel, stb, 2 babát elveszítettek, de most spontán, peteérést serkentő gyógyszer nélkül fogant nekik a 3., és vele minden rendben a pocakban! :)
A metformin tartalmú gyógyszert nagyon javaslom, és ha minden OK a hormonokkal, az inzulinnal, pajzsmiriggyel, prolaktinnal, akkor peteérést stimuláló gyógyszert, mellette persze, ha nincs időtök minden másnap összebújni, akkor ovulációs tesztet, hogy jól időzítsetek!
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!