Hogyan lehet teherbe esni? Párommal szeretnénk gyerekeket - nagyon, körülbelül másfél éve nem védekezünk, mégsem estem teherbe. És menszesz után 14. napján érdemes csinálni, mert ez van leírva könyve, hogy ilyenkor fogékony a fogamzásra.
Egyik ismerősöm két évig próbálkoztak, miután összejött a kicsike, a másik ismerősöm meg fél évig. Mindkettőnek gyönyörű gyerekük van!
Köszönöm a válaszokat! Akkor ovi tesztet megveszem, és 14.napon meg nagyot dolgozunk rajta :) És türelmesen várjuk az orvosi eredményeket. Reméljük, hogy nincs bajunk, csak rossz időzítést kaptunk el, azt is remélem, hogy jó időzítést kapjuk el, méghozzá hamarosan! :) Majd írok az újabb fejleményekről!
Az ovuláció nem a mensi UTÁNI 14.napon van!vagyis csak akkor ha 28 naposak a ciklusaid
Ha nem 28 napos ciklusaid vannak akkor a köv.mensi első napjától visszaszámított 14.napon van
N
Sziasztok. Voltam orvosnál áprilisban, és két vérvételre küldött. Menszem harmadik napján és menszem első napjától a 20.napon kellett bemennem a vérvételre. Megkaptam mindkét vérvétel eredményét. Jövő péntekre be vagyok írva dokihoz, remélem, pozitív lesz. Leírom, hogy mi az, ami nem lett jó vérvétel eredményében:
Vas alacsony - nálam mindig változó,
Monocyta magas lett - 1,21 g/l, határértéke 0,80.
PLT-THROMBOYTA SZÁM: 459,00 g/l, határértéke 450,00.
Monocyta másik: 13,80 %, határértéke 8%.
Erre tudtok valamit mondani? Ezeknek van e közük a terhességhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!