14-e óta olyan érzésem van hogy mindjárt megjön. A hőm egy nap háromszor is mértem 37-37,2 között ingázik ennél alacsonyabb nem volt. Kb. 25-én nem kéne hogy megjöjjön. Mennyi az esélye hogy most végre sikerült a babám?
13.án pé.-em volt 14.-ke óta olyan érzésem van hogy mindjárt megjön!A hőm. egy nap háromszor is mértem 37-37,2 között ingázik ennél alacsonyabb nem volt!!Kb.25.-én nem kéne hogy megjöjjön!Azért vmennyire reménykedhetem?Ha hétfőn nem jön meg kedden tesztelhetek vagy még az azért korai lenne???
Előre is köszi a válaszokért!!
Azt azért ide írom hogy reggel mikor felkelek az az első mérésem amit még mielőtt kikelek az ágyból megmérem és 37-37,1!!Du. vagy este felé szokott ingázni a 37-37,2!!
Elvileg ugye holnap jön meg és szombat, vasárnap(ma) reggel is 37-37,1 volt!!Nem merek még örülni mert mi van hogyha nem a baba miatt van ez!!??Én már nem értem!!Bocsi ha hülyeséget kérdeztem!!
Szioka!
Eloszor is remelem meg nem jott meg. :) Teszteltel mar? Nekem a mensesem elott volt egy erzesem, megmertem a homet, 37,2 volt, aztan este csinaltam egy tesztet, pozitiv lett!
Szoval en a helyedben tesztelnek, drukkolok!
irj majd, hogy mi volt
Hát ma még szerencsére nem jött meg!:-)Izgulok hogy holnap se jöjjön meg, meg persze utána sem!!Lehet holnap tesztelek!
Eddig még nem mertem!Majd megírom mi lett az eredmény!
Nagyon izgulok!!
Tünetek?A mellbimbóm érzékeny, fáradékonyabb vagyok, vasárnap volt hányingerem is bár ez nem biztos hogy attól van mivel úgy tudom hogy ez az érzés később jelentkezik!
Ja és persze a mindjárt megjön érzés és talán pisilni is többet kell mint máskor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!