Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshettem ha kiszakadt...

Teherbe eshettem ha kiszakadt a gumi? Lehet hogy az új póztól van?

Figyelt kérdés
tegnap a barátommal kipróbáltunk egy új pózt mikor én a hasamon fekszek és ő úgy hatol belém én élveztem de kiszakadt a gumi annak a póznak lehet hozzá köze..jah és szerencsére nem ment el a barátom időbe észre vettük h kiszakadt..
2009. márc. 25. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Először szamold ki a termékeny napjaidat. ha akkor tortent az eset, akkor menj 72 oras tabit venni. lehet h az uj poztol volt, de a jo minoségű ovszerek nem szakadhatnak ki. milyet hasznaltatok?
2009. márc. 25. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Attól h nem ment el, előváladék juthatott beléd. Jó h időben észrevettétek h kidzakadt, de én a helyedben elmennék dokihoz. Fő az elővigyászatosság.Nehogy későn derüljön ki...
2009. márc. 25. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a póz nem számít. Csak a helytelen felhelyezés. Elég sok pózt próbáltam már, többek között ezt is és soha nem szakadt ki.
2009. márc. 25. 18:52
 4/9 A kérdező kommentje:
masculant használnuk..és nem voltam még nőgyógyásznál..:(
2009. márc. 25. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
az is a jobb minosegu gumikhoz tartozik. na de ez van, elszakadt. ne panikolj be, mondom szamold ki h termékeny napjaidban voltal e eppen akkor!!!!
2009. márc. 25. 18:57
 6/9 anonim válasza:
100%
hat szerintem ha nem ment el a baratod, akkor semmi ok a pánikra, de ha nagyon felsz vegyel egy esemeny utani tablettat...de sajnos azok a tablettak nagyon nagy hormontartalmuak... nekem legalabbis eleg nagy mellekhatasai voltak...de baba nemlett szerencsere..bar nekem ugy szakadt ki a gumi hogy meg a parom el is ment bennem, mert nem vettuk eszre...csak azt h nagyonjovolt...
2009. márc. 25. 18:59
 7/9 anonim válasza:
76%
szerintem egy 72 órás tabi semmiképpen nem ártana, a nőgyógyász pedig nem bánt ;) azért remélem nem lettél terhesbár nem tudom hogy éves vagy
2009. márc. 25. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Velünk kétszer is történt ilyen, egyszer kiszakdt és nem vettük észre, utána, meg a nagy élvezkedés után bennem maradt. Mind két esetben esemény utániért szaladgáltam, de elég gázos volt, a összes mellékhatás szinte meg vot, még hánytam is. Azért ajánlanám a dokit, és a fogamzásgátlót. Én is fiatalabb koromban paráztam, de már 4 éve bógyót szedek, és sokkal nyugottabak vagyunk. Nincs para! :-)

Sok sikert! :-)

2009. márc. 25. 20:06
 9/9 A kérdező kommentje:
hát sztem pont peteérésem volt..:(
2009. márc. 26. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!