Ha a legelején nem védekezünk, de mindig sértetlen (! ) gumiban fejezzük be, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
nem jön meg, 1 hete késik..2011. jún. 25. 20:34
1/11 anonim válasza:
Igen, lehetsz. Az előváladék is tartalmazhat spermiumokat. Nem véletlen, hogy a gumi használati utasításában (amit gondolom elolvastatok!) az van, hogy a közösülés megkezdése ELŐTT kell felhúzni.
2/11 anonim válasza:
Pont ezért esküdött meg anyám meg apám 30 évvel ezelótt 18 és 20 évesen,mert ők is így "játszottak"én meg bejelentkeztem :D!
3/11 anonim válasza:
:S:S:S
Minek kockáztattok, ha még nem vagytok felkészülve egy baba érkezésére? Megéri????!!!!!!
4/11 anonim válasza:
Igen, lehetsz. Mi szülés után csináltuk így, és mondta a dokim, hogy bizony ezzel nagy kockázatot vállalunk.
5/11 anonim válasza:
Egy hete késik, és rendszeresen szexeltek ilyen semmise védekezéssel. Pontosan annyira biztos, mint a megszakított közösülés, és ott 100 nőből 30-35 egy éven belül teherbe esik.
Annyi eszed meg már lehetne, hogy ilyen gyanú esetén nem a net előtt kell görcsölni, hanem venni kell egy tesztet, és kiderül.
Amúgy ezek után én 90%-ra tenném, hogy azért késik, mert terhes vagy.
6/11 anonim válasza:
Manapság senki sem figyel a felvilágosító órán???
Igen lehetsz terhes...vegyél tesztet!
7/11 anonim válasza:
Az előváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat!!
Tesztelj!
8/11 anonim válasza:
Igen lehetsz az ilyesmi nem játék az óvszert pedig nem azért találták fel hogy csak a közepétől használjátok. Javaslom tesztelj és imádkozz. Legközelebb pedig előbb gondolkozzatok utána szexeljetek.
9/11 anonim válasza:
Simán lehetsz! Egy év alatt ezzel a módszerrel 35-40 nő teherbe esik 100 nőből!
10/11 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm az eddigi válaszokat.. de hallottam valamit a fehér folyásról.. hogyha az van, akkor elvileg termékeny vagyok, azaz nem lehetek terhes.. ez igaz?
2011. jún. 27. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!