Túlsúllyal teherbeesni?
Olvastam olyat, hogy a túlsúly gátolhatja a teherbeesét. De számtalan ellenpélda is van szerencsére.
Elég jelentős a túlsúlyom – elsősorban az életmódom miatt (ülőmunka, imádok enni) kb. 20 kg. De semmilyen eü-i problémám nincs, legalábbis nem tudok róla.
Nektek mi a véleményetek?
Szia.
Nekem nem kezdte azzal hogy fogynom kell és 175 cm magas vagyok és 115 kg már 2,5 éve ez a doki kezel és soha nem mondta hogy foggyak le annyit mondott hogy nem tesz jót a peteérésnek de nem kizáró oka de ezt is hosszú idő után mondta de mikor kiderült hogy minden hormon és pé eredményem tökéletes se azóta se elötte nem hallottam tőle mivel más oka van annak hogy nem sikerült teherbe esnem a petevezetők elzáródása ami nemrég derült ki , megműtenek és akkor azt mondta hogy sikerülni fog , mivel eddig nem tudott átjutni a spermium , azért fogyózok mert meguntam hogy nem tudok lehajolni és bekötni a cipőmet mert meg akartam fulladni és elegem lett de mivel lement 6 kiló már ezzel is könnyebb...
Akkor nagyon jó dokid van, szerencsés vagy.
Egyébként engem is zavar, hogy ha fel kell mennem a másodikra, majd' kiköpöm a tüdőmet. És a pántos cipők becsatolása "fél óra".
Ezért is, és a babásodás reményében HAJRÁ!
Gratulálok a babához!
Akkor a válaszokból kindulva... nem feltétlen a túlsúly, az eddigi kudarc oka. Ez mindenképp megnyugtató.
De azért kicsit slankítok ;-)
Azt hiszem véképp megnyugtattatok e kérdésben.
Csak rossz, hogy sokan (pl. barátok is) azzal jönnek, hogy talán ha egy kicsit fogynál.... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!