Túlsúllyal teherbeesni?
Olvastam olyat, hogy a túlsúly gátolhatja a teherbeesét. De számtalan ellenpélda is van szerencsére.
Elég jelentős a túlsúlyom – elsősorban az életmódom miatt (ülőmunka, imádok enni) kb. 20 kg. De semmilyen eü-i problémám nincs, legalábbis nem tudok róla.
Nektek mi a véleményetek?
Szia.
Én is túl súlyos vagyok és 3 éve nem tudok babás lenni de kiderült nem a túlsúly miatt hanem az elzárodott petevezető miatt de ennek ellenére el kezdtem fogyózni egy hónapja 6 lement.
Gondolod neked a túlsúly az akadály?
Milyen magas vagy és hány kiló ha megkérdezhetem és mennyi idős?
A barátnőm 168 cm magas és 110 kg körül van, de 100 fölött az tuti. Már megszületett a 2. babája is, mindkettő gyerek az első két próbálkozós hónapban összejött Nekik!
Ettől függetlenül én is úgy hallottam, hogy nagyobb a fogantatás esélye a normál testsúly kategóriában. Szerintem ezek megalapozott kutatások lehetnek és a terhesség kiviselésekor is magasabb kockázattal jár a túlsúly.
Azt mondják már 2-3 kiló leadás is sokat számít.
Nem tudom, hogy az-e az akadály. Még most fogunk dokihoz menni.
27 éves vagyok. 165 centi és 85 kg.
2. válaszadó!
Én is tudom, hogy a terhesség során nagyobb kockázat. Próbálok is fogyni, a héten kezdtem min. a szénhidrátot, amennyire lehet, sok gyümi-zöldség. Mozogni.
Remélem segít.
Ezt találtam neked szerintem annyira nem vészes ha eloszlik rajtad de van felesleg az biztos ha elkezdesz diétázni már az sokat segít.
Első voltam.
én szoba biciklizek , és este 5 után nem eszem egy falatot sem egy hónapja 6 kiló lement , de délelött és délután ugyan ugy eszem mint eddig és azt amit eddig.
Jó tajtika ez szerintem csak az első 3 hét az nagyon kemény.
Kedves Első!
Neked mennyi a súlyod? A dokid nem kezdte azzal, hogy fogynod kell? ... nekem ez a rémálmom. Tudom én, csak ne építsen le ezzel, mert ezer más oka is lehet.
Szobabicikli én is ezzel próbálkozom + norbi duci tréningje. A cél heti 4 nap mozgás vm. formában lenne. Eddig még tudtam tartani... de még csak két nap telt el.
Mindig csak ideig-óráig tart a lelkesedésem.
Akkor a legnagyobb lépést már megtetted, hogy rászántad magad, a fogyási stratégiád pedig jó, biztos fogyást fog eredményezni! Sok sikert hozzá!
A fogyásban az a jó, hogy növeli az önbizalmat, pozitív, optimistább leszel Tőle és szerintem ez lélekben is előnyösen segíti a baba fogamzását.
Rajtam is van 10 kg súlyfelesleg, állandóan küzdök a hurkáimmal, tudom miről beszélek. :-)
2. válaszoló
Remélem, hogy jó lesz a stratégiám...
Korábban próbáltam már a teljesen szénhidrát mentes diétát... attól totál idegbeteg lettem néhány nap alatt.
Most csak mértéket próbálok tartani, és amennyire lehet light-osan enni.
Mozgás, meg már ahogy írtam heti 4-szer. Mert az, hogy mindennap tuti nem menne, és feladanám. Ennyit be tudok tartani, még ha három kimerítő, stresszes vagy túlzsúfolt napom van is egy héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!