Szerintetek? Lehetek babás, és mikor teszteljek újra?
22-ére nem vártam, előtte két nappal teszteltem negatívat Gravi HCG-vel nem elsőből, nemvárt napján pedig reggeli elsőből szintén nega teszt Lilyvel.
Azóta sem jött meg, szédülés, émelygés, hányinger és erős folyás viszont van.

Nekem nemvár utáni napon már egyértelműen mutatta a pozitívat a teszt, nem reggeli vizeletből.
Elmennék a dokihoz, már csak a folyás miatt is.

Lehet, hogy később volt peteérésed ezért a beágyazódás is később van. A hcg kétnaponta duplázódik. Szerintem ha nem jön meg hétfőn vagy kedden tesztelj. Van akinek csak két hét késés után mutatja ki.A tüneteid biztatóak. Drukkolok.
6hetes km.

Ezek a modern tesztek már 99,9% hogy jók!
Ne kísérletezz ,menj dokihoz!

Mensi előtt 2 nappal teszteltél és azóta nem?
Sztem akár most is tesztelhetnél.
Az jó hír hogy nem jött meg, és állítólag terhességnél megnő a folyás mennyisége! ( krémes és szinte szagtalan. Ha van szaga az jelezhet gombát )
Úgyhogy nagyon esélyes vagy!!! Tesztelj most és azonnal írd meg! DRUKK !!!! :)))

Ezt a tesztet nagyon tudom ajánlani, már mensi előtt 4-5 nappal pozitív volt nekem többször (pontosabban háromszor :-)) is!!
Szerintem már bármelyik tesztnek ki kellene mutatni, feltéve, ha középidőben volt peteérésed, ami nem tuti azért..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!