Jelent valamit vagy csak rendetlenkedik?
A menstruációm mindig óramű pontossággal jött meg,de idén elkezdett rakoncátlankodni!
Január óta kitolódik a ciklusok száma,28-29ről most járok 31 napnál,múlt hónapban 32 napra jött meg!Múltkor hozzá csapódott még egy új dolog,azt hittem hogy terhes vagyok mert első nap pecsét aztán másnap fél napra elmúlt és este rendesen megjött!(????)
Tudja valaki hogy ez miért van?
Nem szedek semmit,védekezni is csak megszakítással "védekezünk"!
tegnap 21:33!
De hogy sértődök!:)Bár az igaz hogy lassan szeretném megállítani egy kicsit az időt!:):):)Amúgy én is gondoltam erre,hogy azért már csak nem 16 éves vagyok....
Köszönöm a válaszodat!
tegnap 21:41!
Azt nem mondanám hogy könnyen de sikerült!:)Volt egy pár neki rugaszkodás,de végül 2 ok is szólt a lerakás mellett elég keményen!:)Az egyik a pénz,a másikat szépen leírtad...:$
Nincs még meg sajnos az a háttér amit mi szeretnénk egy babához,de igen,nagyon nem bánnánk ha "becsúszna"!:)És szerintem igazad van hogy azt várom hátha nem jön meg és amiatt az "állapot" miatt tolódik pár nappal!De azért majd konzultálok a doktorbácsival!:)
Köszönöm a válaszod!:)
ma 04:42!
Én értem,csak ha már kiír valaki valami olyat ami hangyányit eltér a normáltól már jönnek a letaglózó válaszok!:O Véletlen se próbáltok a nem feltétlenül beteg oldalára gondolni,hanem egyből a "biztos van valami bajod" mondatokat vésitek ezerrel!
Nagy mákod van hogy a cigitől nem híztál,2000 másik ember meg igen!Én "cirka" 5 kilót...barátnőm minimum a dupláját,10kg simán felrántott...akkor most mind a ketten pajzsosak vagy tumorosak,vagy cisztásak vagyunk?
Tényleg nem bunkózni akarok és természetesen neked is köszönöm a választ,de tényleg nem értem miért kéne szaladjak minden piti dologgal orvoshoz...
Szia!
Mindenképp menj el dokihoz! lehet,hogy azt mondja semmi bajod, ez teljesen normális, de az is lehet h tényleg van valami. Én ugyan így voltam (pecsételés, elhúzódó mensi...) El is mentem dokihoz és mindenféle vizsgálat nélkül azt mondta hogy teljesen egészséges vagyok. A következő hónapban megint elmentem, mert rosszabbodott az állapotom,de ugyan azt a választ kaptam. Megelégeltem és elmentem egy másik dokihoz aki normálisan megvizsgált és kiderült, hogy cisztás a petefészkem. Most már a kezelésnek köszönhetően jól vagyok, elmúltak a cisztáim :)
Ezzel nem ijesztgetni akarlak!! Csak nem kell besértődnöd ha esetleg valaki nem azt írja mit szeretnél! Amúgy a ciszta nem tumor, vagy valami szörnyűség, csak kezeltetni kell!
Dehogy sértődöm meg!:)
Elfogadom a válaszod és nem is mondtam egy szóval sem hogy teljesen kizárt és hülyeség csak azt hogy mert 3 nappal később menstruálok 24 évesen mint 16 évesen az nem azt jelenti hogy cisztám vagy egyéb bajom van!És tudom mi az a ciszta,nem vagyok analfabéta nőgyógyászatból épp ezért nem értem hogy miért írtad egyből?Nem írtam semmi olyat hogy sz*rul vagyok vagy mit tudom én!A cisztásoknak többnyire kimaradozik hónapokra a mensijük és görcsölnek rendesen és ugye te is írtad hogy nem érezted jól magad!Na nekem semmi bajom sincs!Semmi!Csak annyi hogy kitolódott!Én arra gondoltam amit az előző válaszadók írtak csak kíváncsi voltam hogy van e valóság alapja annak ami az én fejemben is megfordult és ezek szerint van!Ennyi az egész!Természetesen el fogok menni orvoshoz mert van egy pár kérdésem hozzá,csak mivel ez nem hiszem hogy orvosi probléma nem fogok fejvesztve rohanni minden tüsszentéssel vagy 1 napos mensis késéssel orvoshoz!:)
Köszönöm a választ!:)
12:31 vagyok. Nekem az volt az 1. hozzászólásom, a cisztát nem én írtam először :)
LL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!