Ez babó vasárnapra nem várom, az ovu tesztem még mindig pozitiv. Ez most baba vagy mi és miért pozitiv ennyi kevéssel az ovu tesztem még mindig? Jókor voltunk amugy együtt?
Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 14:33
11/15 A kérdező kommentje:
Hát igen ilyen hoszu. A mai teszt után hát nem tudom érdemes e reménykednem .......
2009. márc. 25. 15:27
12/15 anonim válasza:
Reménykedj csak, a remény hal meg utoljára, és szépen fent van a hőd. Legalább addig azt hiszi az ember lánya, hogy terhes, amíg meg nem jön a "kis piros". Akkor aztán Én is leszoktam törni, mint a bili füle, de egy új hónap új reményeket hoz. Én is már alig bírok magammal. Szívem szerint már ma ellőnék egy tesztet, de nem merem, vissza kell fognom Magam. Ez az anyagi dolog, mer rohadt szar ügy, nem?
13/15 anonim válasza:
Ja, azt elfelejtettem megkérdezni, Te mivel foglalkozol?
14/15 A kérdező kommentje:
Hypermarket koordinátor vagyok egy játékkereskedésben
2009. márc. 25. 15:38
15/15 A kérdező kommentje:
ovu tesztet nem csináltál állítólag lehet használni jóstesztként
2009. márc. 25. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!