Alacsony progeszteron szinten segít a Closty tabletta?
Adjatok egy kis reményt mert nagyon el vagyok keseredve:( Régóta próbálkozunk már és nem sikerül a baba:(
Holnap kezdem a Closty kúrát. Remélem segíteni fog.
akkor sorstársak vagyunk....:):(
Én is szedek méhpempőt. Remélem mostmár tényleg sikerülni fog. Holnap kezdem a gyógyszert 1 szemet kell majd bevennem 5 napig.
Te hogyan alkalmaztad méhpempővel? Azt tudom, hogy a méhpempőt éhgyomorra kell bevenni, de akkor a Clostyt bevehetem utána-fél óra múlva? vagy inkább este?
Te hogy szedted? :)
Ui: nagyon drukkolok, hogy sikerüljön neked is mihamarabb a baba:)
Ohh, köszi, én is valahogyan így gondoltam a gyógyszer szedését:)
Reggel én is méhpempővel kezdek, és akkor fél óra múlva beveszem a gyógyszert. Holnap kezdem, nagyon izgatott vagyok, de nem élem bele magam:( Mi is régóta próbálkozunk-novemberben lesz 2 éve. Mi 23 évesek vagyunk.
Nagyon drukkolok neked!!!! Majd írd meg, hogy mi lett:)
Szia! Nekem első hónapban baba lett belőle, 3. naptól szedtem 5 napon át 1x, ami meg is tette a hatását, szép nagy tüszőm lett, aztán ovu teszttel is figyeltem, és Húsvétkor "elkészült" a babánk, most vagyok 11 hetes.
Én palástfű teát ittam a peteéréstől számítva minden nap, 1 pohár forró vízbe 1 teáskanál palástfűt feláztattam, majd leszűrtem. Persze ízesítés nélkül.
Ekkor már szedtem a Femibiont is.
Remélem Neked is azonnal hat majd!
dejjóóó nagyon gratulálok a babához:) Reményt adtál nekem, köszönöm:)
Remélem nekem is ilyen "könnyen" fog sikerülni:P
Neked mire kellett szedned a clostyt?
Ja, és még annyit javasolnék, hogy ha összejön a baba, kérd az orvosod, hogy ha lehet, szedj Utrogestant, ami megelőzi a sárgatest-elégtelenség okozta magzatelhalást. Alacsony progeszteron esetén ez probléma szokott lenni, és a gyógyszer gyönyörűen orvosolja, megtartja a babát.
Ha barnázol a terhesség elején, akkor mindenképp, de amúgy is jó lenne, ártani nem árthat, csak használ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!