Normálisak a hormon laborom eredményei? A 21. napon voltam.
LH: 27,42
FSH: 4,28
Prolaktin: 211,3
Progeszteron: 3,81
Tesztoszteron: 1,25
Már fél éve szeretnék babát. De csak most küldtek hormonlaborba. Hozzáértők segítsetek kiértékelni! Előre is köszi!
A progeszteron nagyon alacsony. Annak peteérés után, a 21. napon 15-30 között kéne lennie.
Vagy ilyen vészesen alacsony, vagy nem volt e hónapban peteérésed.
AZ LH-d brutálisan magas, ami azt jelenti, hogy most van peteérés, vagyis lenne, ha magsabb lenne az FSH, -mert ez utóbbi intézkedik, hogy a tüsző meg is repedjen. Hiába érik meg az LH hatására, ha nem reped meg.
De persze nem vagyok orvos, csak nekem is nézték már vagy 5-ször a hormonprofilt...
4. vagyok. A görbéd alapján a 18-21. napon volt peteérés.
Tehát ha a progeszteront meg akarod nézetni, nem alacsony-e, akkor a ciklusod 28. napján menj laborba!
Most így kb 33-35 napos lesz a ciklusod.
Igen, tudom, hogy a doki küldött. De szerintem, ő sem számított arra, hogy nem 28 naposak a ciklusaid. Legalábbis most nem.
Ezt nem bírom a dokikban... Van nekik a tankönyv, és kész... :/ (bocs!)
Szia.
Az lh fsh arányka a ciklus 21. napján körülbelül egyforma magasnak kéne lenni ha nem egyforma akkor pco gyanúja áll fent de elküldöm az oldalt ott szépen le van írva minden de brutális a különbség a két érték között tehát tuti hogy peteéréskor voltál vérvételen mert pé után jóval alacsonyabbnak kellene lennie és még nem repedt meg a tüsződ sem azért ilyen alacsony az fsh érték valami nem jó.
Mit mondott a doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!