Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki meg tudja mondani mi...

Valaki meg tudja mondani mi lehet ez? El vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
A párommal babát szeretnénk, ő külföldön van, én nemrég meglátogattam. Most próbálkoztunk először az utolsó menstruációm óta. Tehát a menstruációm február 28-tól március 4-ig tartott, már ez idő alatt is szeretkeztünk, egészen március 18-ig minen nap (azért csak eddig, mert haza kellett utaznom a munkám miatt). Elméletileg a ciklus.hu szerint a peteérésem 15.-én kellett, hogy legyen (a menstruációm is akkor volt meg, mint ahogy azt a ciklus.hu kiszámolta). Tehát úgy vélem mindenképpen benne voltunk abban az időszakban amikor esély van a babára. A problémám az,hogy 23.-án napközben egy ideig kevés rózsaszínes folyást tapasztaltam majd azt követően pecsételő vérzésszerűséget.Este semmi, aztán ma,azaz 24.-én megint pecsételés, de estére már szinte gyenge menstruációszerűnek vélném. A nem várt mesinek csak 29-én kellene megjönnie a ciklu.hu szerint és szerintem is, de akkor hogy lehet, hogy most ilyen helyzetben vagyok a nem vár előtt már egy héttel? Miért van ez? Kétségbe vagyok esve, mert ki nem sokszor van alkalmunk jól időzítve együtt lenni mostanság, hiszen jelenleg távol vagyunk egymástól a munka miatt.
2009. márc. 24. 18:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Még azt hozzáteszem,hogy bár a mesihez hasonlítanám, de ugyanakkor abban mégis különbözik,hogy nekem mesi előtt mindig van egy kis előjele, mert az első napon barnázok és csak a következő nap indul be és akkor kicsit több talán, de ez esetben nem volt barnázás. De mesi hogy lehetne ilyen hamar?!
2009. márc. 24. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy a beágyazódás miatt pecsételtél. szorítok, hogy az legyen.
2009. márc. 24. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is beágyazódás! szorítok, amúgy én is ugyan ebben a cipőben vagyok! én is feb. 28-án mensiztem, most 27-28-ra nem várom.nekem már az első babómnál sem volt beágyazódási vérzés, de egyéb más tünetek voltak. most ismét ezeket produkálom, remélem baba van a dologban.

egy 8 és fél hónapos manó anyukája

2009. márc. 24. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szorítok mindkettőtöknek. első voltam. :-)
2009. márc. 24. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
szedj magnesi citricillt nehogy vetélés legyen, mert ez ba lesz, nagyon jókor és jó szokszor voltatok együtt, drukkolok, pihenj amennyit csak tudj és tesztelj, de ne keseredj el, ha még nem mutat semmit, még lehet pár nap kell, amíg + lesz a teszt!
2009. márc. 24. 21:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors és bíztató válaszokat. Aranyosak vagytok.

Mire jó az a magnesi citricill? Nem túl késő elkezdeni?Addig amíg azt nem veszem meg elegendő a magnezium pezsgőtabletta? Pontosan azon aggódom amit az első mondatodban írtál....

Én is szurkolok neked kedves második válaszoló.

2009. márc. 24. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a 20.héttől szedtem a Magnesi Citricit. Görcsölgettem és keményedett a hasam, a doki emiatt írta fel.

Szerintem jókor voltatok együtt, lehet hogy tényleg beágyazódásos pecsételésről van szó.

Én a ciklus.hu-ban nem hiszek, az csak egy program. Sose akkorra tette a "dolgaimat", amikor ténylegesen volt. Én csak arra használom, hogy tudjam, mikor volt az utolsó mensim.

2009. márc. 24. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!