Pozitív ovuteszt napja után 14 nappal érdemes már hcg-tesztet próbálni?
Köszi nektek!
Holnap lesz a 14. nap ovu után, megpróbálok egy tesztet, drukkoljatok! :)
De jó!!! Gratulálok!!! Mióta próbálkoztatok?
Milyen ovu/terhességi tesztet használtál (csak kíváncsiságból)?
Szia!
Köszi! :)
Most próbáltam először ovutesztet, vagyis van egy kisfiam, nála nem. A szoptatás abbahagyása óta csak 2X jött meg, de össze-vissza. Most a 38. napon (!) mutatta a peteérést az ovuteszt, - wondfo, teszveszről rendeltem! Aznap voltunk együtt. A melleim fájnak 4 napja, vagyis inkább feszülnek, meg nincs édességfaló rohamom, ami mensi előtt nálam mindig van. Ezért gondoltam, hogy tesztelek, és köszi a megerősítést, hogy 14 nap után már van értelme...
A férjem tegnap hozott a patikából Gabriel terhességi tesztet, azzal csináltam reggel... fél percen belül ott volt a 2. halvány csík. :)
Az első babámmal nagyon sokat próbálkoztunk, 2 évet, most meg a szoptatás utáni a 2. peteérés célbatalált. :) Az ovutesztet mindenkinek ajánlom, ha az nincs, sosem kapjuk a peteérést ilyen lehetetlen időpontban, hogy 38. nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!